Kako je Riba izdržao dva tjedna bez seksa

Muški sam prekinuo s djevojkom, priznao da je sva krivica na meni i da sam sebično infantilno govno te kako je ona prekrasna osoba i zaslužuje puno boljeg čovjeka.

Čak sam i planirani šamar stoički podnio nakon što sam je zamolio za oproštajni seks… U talu s njenom najboljom prijateljicom. Je li bolje to učiniti grubo, ili ostaviti da se povlači ko nesparena čarapa u ormaru? Uvijek možemo uz pivce popričati o tome…

Ona je otišla, ja zaspao, otvorio uskoro oči i pogledao na sat. Šest nula nula, zora jednog sivog jutra dvije tisuće i neke. Napravio sam šaku sklekova, stavio kavu, kupaonirao se i sjeo za comp. I pogledao što mi kaže horoskop zvan Facebook…

Uz onih desetak posto pravih vjernika koje poznajem, postoji i devedeset onih koji se isfuravaju. Jedna od tih furki je i odricanje nečega za korizmu. Ono, neću pit mjesec i pol da bi se onda strgao i plazio po podu za Uskrs i svima se time hvalio. Iskreno, smatram da je lijepo odreći se nekog luksuza u plemenitu svrhu, ali ovo je teža prijevara. Kao kad je onaj robijaš krenuo u štrajk glađu i jeo voće i pio đuseve, pa mu je netko spustio da to nije štrajk nego voćna dijeta.

Tako se tijekom korizme odričem takvih prijatelja i njihovih priča o odolijevanju. A kako je barba Riba ekstremist u svakom pogledu, a složit će se s time i poluretardirana netovska hejterska elita – teži kreten, palo mi je na pamet hitit se na odricanje od seksa. Mjesec dana bez pive, čokolade, cigareta? Pih, lipov čaj – buraz, ajd ti budi snošajless četrnaest dana! Otvorio sam dokument ‘Dva tjedna bez seksa’, odjenuo se i otišao u grad.

Nisam nešto zgodan ni pametan, ali mogu puno lajat, nasmijavat, a imam i sportskog Clia, pa sam kroz život uglavnom furt seksal. Uglavnom sam se uspijevao ogrepsti za snošaj. Kad nije bilo sreće, uskočila bi drugarica Desanka ili djeva Lijeva, ali dva tjedna što sam si ih zadao je stvarno grdi period. Muko moja, kako je to dugo, razmišljam dok gledam snene seksi Zagrepčanke iz tramvaja i kulturno im se smješkam. Zašto su muškarci kažnjeni činjenicom da obožavaju seks, a žene činjenicom da znaju za tu našu činjenicu, i onda od nas prave budale… Zavidim frajerima koji se mogu zadovoljiti iskorištavanjem lakih dama u narodnjačkim klubovima, naručivanjem eskort dama s pjenušcem i kokainom, kao i onima koji za tu uslugu plaćaju u hotelima i inim ćumezima.

Oni koji me znaju mogu potvrditi da i nisam nešto seksualno uspješan u zadnje vrijeme, kako kod kuće tako ni na strani, iako sve češće negdje otputujem. Dapače, čak ni u Amsterdamu nisam omastio brk jer nisam znao o čemu bih pričao tijekom predigre s mladom pripadnicom manjine poznatijom kao prijateljice noći. Pa joj shodno tome nisam ni uplatio pristojbu u visini računa za plin u toplijim ljetnim mjesecima. Dobro, bio sam zaljubljen, pa nisam ni htio, a i priznajem, toliko sam škrt da mi se valjda ne bi ni dignuo, eto, ubijte me, ne trošim na prostituciju, ali nisam protivnik toga da se legalizira u našim krajevima, makar ni onda vjerojatno ne bih zalazio u ta područja.

Nakon posla provodim vrijeme s Juniorom, igramo se, jastučimo, gledamo crtiće, kuhamo večeru. Skupa smo cijeli vikend i vrijeme proleti u trenu, još da mališa koji put opere suđe, ali to će mu biti dar za deseti rođendan. U ponedjeljak ga ostavljam u vrtiću, odlazim na posao, neke sastančiće, i dolazim kući oko 21.00 te trenutno zakrmim i bez pranja zubi. Kako sam intelektualno najjači od 7-12 ujutro, sjedam zorom za komp i nalazim prazan dokument. Trebalo bi fušati, ali zeka je uvijek bila na prvome mjestu, pa pišem:

Dva tjedna bez seksa

Dan prvi:

Lijep svjež dan, potpuno neopterećen, uživam u svijetu oko sebe i veselim se druženju s Mališom. Žene su divna bića, ali mudri su me učili da ti nitko ne smije s pijedestala skinuti tebe. Pa ih ignoriram. Uopće nije problem.

Dan drugi:

S Juniorom u Tuheljskim toplicama na kupanju. Par Zagorki u ekstremno uskim badićima na trenutak mi odvlače pažnju pa pe Junior pogađa balonom u facu. Balonom napunjenim vodom. Ah, još par godina pa ćemo ih skupa gledat. Ne balone. Nakon bazena se satrasmo pizzom u Orogoru pa zaliježemo ko pšenica.

Dan treći

Kuham sarmu i grah, Rok sastavlja neki neboder od legića, i kockica od Jenge, vani lije pa imamo filmski maraton. Metiljam i uživam, čitamo knjige i opet zaspimo skupa, pa se ja ukočen povlačim u svoje carstvo oko 2 ujutro. Žene? Kakve žene, molim vas…

Dan četvrti:

Ostavljam Malivoja i vozim na posao. Gle, koliko jumbo plakata sa tetama u badićima. Tko bi rekao. Nqa poslu meljem s kolegicama i sve su mi nekako zgodnije i zanimljivije nego prije. Čak mi i neki nedostaci sad prerastaju u vrline. Dolazim doma i brzinski bježim na trening bowlinga, pivicu i u krpe.

Dan peti

Budi me neka okamina u međubedrenom predjelu, ali se povlači pod naletom tuša. Dan prolazi sasvim normalno, osim što na Juniorovom treningu malo lukam milfače oko sebe. Odmah trznem glavom i ponovim si da taj razred žena apsolutno nije kompatibilan s mojim, DILF (ili FILF), i da su takve kombinacije idealne u poznijim godinama, ali friško nakon rastave – nikako. Mališa ćori kod mene, ubijamo se palačinkama, igramo escape… Zamišljam kako bi mu bilo da ima rezervnu mamu, kad kod prave mame već ima drugog tatu. Odbacujem, perem, spavamo.

Dan šesti

Od rane zore kopam po fejsbuk profilima bivših, potencijalnih i ikakvih, još uvijek nedovoljno hrabar da pošaljem smislenu poruku. Na poslu razmišljam što kolegice nose ispod gornjeg sloja odjeće, umjesto da radim, otvaram seksi galerije na inim portalima. Radni učinak nula. Navečer idem pogledati tekmu, pa plačem ostaloj trojici na ramenu, plaču oni meni i sutradan uz mamurluk još satima kopam ostatke kokica po zubima.

Dan sedmi

Šaljem komplimente svakoj seksualno sposobnoj slobodnoj frendici i trudim se zatomiti očajanje. Penis mi se duri i ne surađuje pri nuždenju. Slinim i na Zetove kontrolorke, pa i saborske zastupnice. Doma premještam začine obrnuto abecedno, i presađujem biljke na balkonu. Konačno popuštam i zovem Neosvojivu na večeru.

Dan osmi

Neosvojiva dolazi na večeru, a ja u nekom crnom dedlajnu, pa radim za petoricu, trčim na plac, depiliram se i pjevušim dok kuham. Neosvojiva se već četiri puta izvukla, pet je moj sretan broj! Ona dolazi, ja zapinjem o uglove, uopće ne razumijem o čemu priča i praktično joj guram komade lignji u usta, samo da se dovučemo do kauča. Tamo se ona rasplače da se zaljubila u kretena, i da ga voli jer se pali na divljake i da si ne može pomoći. Tješim je do tri ujutro i pijem svo njeno vino i medice.

Dan deveti

Pišem ponizni SMS bivšoj i molim na koljenima da mi se vrati. Ignorira me, ali ostavlja nadu za sutra. Tarem se o zidove i s balkona tulim na mjesec, ugrizao sam poštara za ruku i ofarbao sve štokove u stanu. Na kompu otvaram folder ‘Stare ljubavi’ i blejim u rijetke slike bivših. Puštam Ramstein i Ministry, i blizu sam samoubojstva, ali vadim s balkona ergometar i veslam sat i pol dok ne lipsam i takav zaspim.

Dan deseti

Jutro, zvoni zvono, dolazim do vrata noseći plahtu bez ruku, a tamo ona. Bivša. U baloneru i s kečkama. Šire mi se nozdrve, IQ pada na duljinu penisa, a ja ostatak dana ševim ko kerum, pardon, hefner, pardon, Hektor. Tako mi je sad rekord na 14 dana bez seksa – devet i pol. Kao Crnogorcima 72 na sto metara. Žao mi je što sam nas sve iznevjerio, ali otad je prošlo par godina, možda se opet zalomi… Ne daj bože…

Povratak na Net.hr