banner

DOBRA INVESTICIJA

KAKO JE OVO UOPĆE MOGUĆE? Padobrancu ispao mobitel s više od 3.500 metara visine, a kada ga je pronašao na tlu imao je što za vidjeti

Padobranac je iskočio iz aviona u Arizoni, a prekasno je shvatio da mu je mobitel ostao u džepu

Kody Madro tijekom skoka padobranom ostao je bez mobitela, no ono što definitivno nije slutio je da će ga uspjeti pronaći na tlu, a kamoli da će uređaj ostati u jednom komadu i raditi još neko vrijeme.

Naime, padobrancu je mobitel ispao iz džepa dok je iskakao iz aviona s visine od 3.650 metara. Njegov prijatelj zabilježio je tu situaciju, baš kao i trenutak kada su pronašli mobitel. Video je nastao prije godinu dana u Arizoni.

Kada su sletjeli na zemlju, uspjeli su pronaći mobitel preko aplikacije. Iz snimke je vidljivo kako je uređaj unatoč padu s ogromne visine ostao u jednom komadu, doduše jako razbijen. Ipak, ono što ih je najviše šokiralo jest da je mobitel i dalje radio.

“Obično ne nosim mobitel i nikad nisam imao problem dok je bio u džepu, no hlače su mi se prije pada poderale. Kada mi je mobitel odletio, prijatelj je mislio da mi se odlomio dio padobranske opreme. Nikada neću zaboraviti izraz njegova lica, a ja nisam shvatio da mi je ispao mobitel sve dok nisam sletio”, otkrio je Kody za Daily Mail.

Dodao je da je mobitel koristio još nekoliko tjedana nakon pada, no na kraju je ipak prestao raditi.

Povratak na Net.hr