KAKO DRUGAČIJE PRISILITI GLAVEŠINE DA POKRPAJU CESTU?! / Grafit s maestralnom aluzijom na porniće osvanuo ispred – vrtića

Kad se već nisu udostojili pokrpati cestu, sada trebaju prekriti vulgarni grafit koji stoji ispred lokalnog dječjeg vrtića na pješačkom prijelazu

28.5.2021.
22:32
Reddit
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Malo je stvari u ruralnim područjima koje više frustriraju od osjećaja da ste zanemareni – bio to kriminalno spor internet ili otužno stanje na cestama. Pa, jednom stanovniku sela u Zapadnom Yorkshireu pukao je film zbog stanja jedne od cesta koje prolaze kroz njegovo selo te je vrlo slikovito iskazao svoje osjećaje oko toga.

Tajanstveni umjetnik šokirao je stanovnike ogromnim grafitom na oštećenoj prometnici koji je u doslovnom smislu povukao paralelu s kontroverznom stranicom za odrasle. Bijelim tiskanim slovima raspršenima po neravno postavljenom asfaltu u Steetonu, blizu Keighleyja, stoji poruka: “Vidio sam bolje popunjene rupe na Pornhubu.”

Ispred dječjeg vrtića!

Pravi identitet umjetnika lokalno stanovništvo još ne zna, ali poruka je svima jasna i dolazi uslijed onoga što se očito smatralo loše pokrpanim rupama u ulici B6265 Skipton Road, piše LAD Bible. Grafit je uslikan iz nekoliko kutova, a fotografije su završile na društvenim mrežama.

Posao su u posljednjih nekoliko mjeseci završili radnici, ali niz radova na cestama ostavio je dijelove neravnog i izblijedjelog asfalta. Bradfordsko vijeće trebalo je za nekoliko tjedana pokrpati drugu dionicu ceste, ali sada ima hitnijeg posla jer treba prekriti vulgarni grafit, koji stoji ispred lokalnog dječjeg vrtića na pješačkom prijelazu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali