KAD JE BOG DIJELIO PAMET... / Seksualna radnica šokirala pregnjusnim videom iz javnog WC-a. Pazite što radi sa školjkom

Image
Foto: Twitter

'Zamislite da idete s nekim na put pa po izlasku iz aviona ugledate ovakav status na njegovu profilu'

21.3.2019.
21:09
Twitter
VOYO logo

Seksualna radnica šokirala je Twitter objavivši, najblaže rečeno, gnjusan video u kojemu liže WC školjku u zrakoplovu. Rodno fluidna osoba, koja za sebe kaže da nije ni žena ni muškarac, pokazala je kako se zabavlja tijekom leta avionom i zgrozila svijet eksplicitnom snimkom koju je pod korisničkim imenom @Grimiestt pustila na društvenu mrežu 18. ožujka.

Image

Čistačicama učinila uslugu

Djevojka (ili frajer) fino je čučnula ispred školjke u javnom WC-u i s priličnom dozom seksualnih aluzija polizala cijelu WC dasku, toliko temeljito da čistačice toga dana nisu imale što raditi. Njezin 12-sekundni video brzo je postao viralan. Pogledan je više od 6,5 milijuna puta, a preko 9500 korisnika imalo je nešto reći u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAPREPASTIT ĆE VAS ŠTO SVE NE SMIJETE BACATI U WC ŠKOLJKU: /

Nakon ovoga vam to više nikad neće pasti na pamet

Dotična je gospođica (ili gospodin) u statusu objasnila: "Polizala sam puno zahoda u životu, ali ovaj je prvi od kojega mi je jezik utrnuo." Tisuće tviteraša reagirale su u šoku, a jedan je napisao: "Zamislite da idete s nekim na put pa po izlasku iz aviona ugledate ovakav status na njegovu profilu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavna preko noći

Ostali su se korisnici jednostavno pitali - zašto? "Što si dobila time?", netko je pitao, a drugi korisnik odgovorio u šali (a u svakoj šali, kažu, ima pola istine): "Hepatitis C." Također su se obratili izravno gospođici Grimiestt i pitali je je li školjka prije njezina pothvata bila očišćena, a ona je napisala: "Da, ali pssst, ne govorite drugima da mi ne propadne filmska čarolija."

Kasnije je ova seksualna radnica otkrila da je tada bila u Barceloni. "Ne mogu vjerovati da sam postala slavna samo zato što sam polizala zahod", napisala je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo