Još jedna američka perverzija koju ne razumijemo

Jeste li ikada poželjeli biti beskućnik na tri dana? Vjerovali ili ne, postoje oni koji to žele, a sada imaju jedinstvenu priliku ostvariti si maštariju za ‘samo’ 2.000 dolara.

Da, dobro ste čuli. Oni koji žele ekskluzivno, premium iskustvo spavanja na ulici, kopanja po smeću i objedovanja u pučkoj kuhinji sada mogu platiti poduzetniku Mikeu Momanyu 2.000 dolara i dobiti provod u Seattleu koji će pamtiti do kraja života.

specijal-201201270582004-Ameri poduzetnik smislio je jedinstven način kako zaraditi na bogatima koji nemaju pametnijeg posla od toga da se tri dana pretvaraju da su beskućnici.

Ideja davanja 2.000 dolara kako bi se proživjelo nečije teško iskustvo, umjesto možda darivanje tog novca nekome kako bi mu se promijenilo život, djeluje nam nekako tipično američki, no sigurni smo da i u ostatku svijeta postoje genijalci koji samo čekaju kako zaraditi na nesreći jednih i razbacivanju novca drugih.

Ovo iskustvo uključuje obilaženje poznatih punktova na kojima se okupljaju beskućnici, noćenje na klupi u parku i slične sadržaje koje si svatko može priuštiti i posve besplatno.

Povratak na Net.hr