BRUTALNA OSVETA

JAO, ŠTO MU JE NAPRAVILA! Mislio da mu se san ostvaruje, pa se umalo rasplakao kad je shvatio da je žrtva vrhunske spačke

Jedna se Britanka brutalno osvetila dečku nakon godina i godina njegovih spački

Rebecca Redbourn gotovo je rasplakala dečka Lukea genijalnom spačkom s božićnim poklonom koju će sigurno dugo pamtiti.

Naime, poslala mu je fotku kutije novog PlayStationa 5 u hodniku u njihovom domu. “O moj bože, gledaj što mi je upravo došlo. Kutija je ogromna!!! Kako da ju sakrijem do Božića?!”, napisala je Rebecca.

MUŽU PRIREDILA SPAČKU ZA PAMĆENJE: ‘Pazio’ je na sina dok je igrao igricu; tek nakon dva sata shvatio je što se zapravo dogodilo

Screenshot/FacebookFoto: Screenshot/Facebook

No, kada je njezin dečko pročitao poruku, ubrzo mu je poslala drugu u kojoj mu je poručila da ignorira sve što mu je slala jer je to bilo upućeno njezinoj sestri.

OVO JE ILI PODVALA GODINE ILI MULJAŽA GODINE: Tip je tvrdi vrhunski zeznuo ženu, samo procijenite

Luke, koji ima isti PlayStation 3 od 14. godine, rekao je da je jedva ostao pribran kada je dobio ‘slučajnu’ poruku. Priznao je da je bio oduševljen gestom jer zna da si Rebecca baš i ne može priuštiti novu igraću konzolu.

Screenshot/FacebookFoto: Screenshot/Facebook

“Jesi li ozbiljna? Ne znam što da kažem, zbilja ne znam. Plakao bih dok bih otvarao taj poklon. Teško mi je ostati pribran trenutno. Postao sam čudan haha. Volim te i ne zaslužujem te. Kako da se držim podalje od toga mjesec dana i kako da tebi poklonim nešto tako dobro?”, napisao joj je dečko.

Čarape umjesto konzole

Ipak, njegova sreća nije bila dugoga vijeka jer mu je djevojka ubrzo priznala da je fotka nastala pomoću realističnog filtera na Instagramu te da ga ispod božićnog drvca neće dočekati PlayStation.

Screenshot/FacebookFoto: Screenshot/Facebook

Luke je priznao da je svim kolegama rekao za poklon, a kada su saznali da se radi o spački, počeli su mu se rugati.

Rebecca je za Mirror otkrila kako mu se napokon osvetila za podvale koje joj stalno priređuje te da joj nije žao ishoda. “Imat ćemo sjajan Božić svejedno. Iako mislim da Luke neće biti presretan dok bude odmotavao par čarapa umjesto PlayStationa 5 koji je očekivao”, rekla je.

Njezin dečko je otkrio kako već planira osvetničku spačku, no ne zna hoće li išta uspjeti nadmašiti njenu.

Povratak na Net.hr