MALA PODUKA IZ PRISTOJNOSTI

JAO, DEČKI KAKVA GREŠKA: Dobacivali curi krivog frajera pa je pao brzinski knock-out

Nepristojnost i neodgojenost nikada nisu bile na cijeni i svi se slažemo da je toga danas previše. Zato je ponekad pravi melem za dušu prizor u kojem nasilne budale dobivaju brzu i potpuno zasluženu kaznu.

Na početku snimke čovjek u bijeloj kapi s djevojkom prolazi pokraj dvojice zgubidana u kapuljačama, koji stoje u nekom pothodniku u Velikoj Britaniji.

Osim što su vjerojatno neukusno dobacivali, jedan od njih je, kada je par prošao, djevojci u kosu bacio cigaretu.

Računamo li da, za početak, nisu imali što besposličariti usred bijela dana, pa bahaćenje, pa bacanje cigarete… to im je već bila tko zna koja greška koracima.

Najveća od svih je ipak ta što nisu znali da je mladić u bijeloj kapi boksač koji je jednog od uličara nokautirao prvim udarcem, a ni drugi nije prošao neokrznut.

Iako neki komentatori po internetu sumnjaju da je riječ o namještenoj snimci, od toga da previše podsjeća na snimku iz Rusije objavljenu prije dvije godine, gdje mušakrac jednako hrabro brani čast svoje djevojke od uličnih bandita, do analize može li se čovjeka ‘uspavati’ samo jednim udarcem šakom, do toga da šake lete pored lica… opet je lijepo vidjeti kad negativnci dobivaju brzu i itekako zasluženu kaznu.

Povratak na Net.hr