KRVOLOČAN NAPAD

IZGRIZAO GA MEDVJED: Nesretni muškarac sve snimio i objavio na Facebooku, a potom se sam odvezao u bolnicu

50-godišnji Todd Orr izi Montane preživio je dvostruki krvoločan napad medvjeda. Nakon stravičnog je napada Todd imao snage sam sebe fotografirati i snimiti, a sve je objavio na Facebooku, i to prije nego što je potražio liječničku pomoć.

Fotografije, snimke i detaljan opis napada objavio je na Facebooku kako bi upozorio druge posjetitelje tog područja i spriječio daljnje napade.

Todd Orr je sretan što je preživio. Naime, u subotu ujutro se uputio u šetnju šumom, koja mu je već bila dobro poznata. Znao je kakve opasnosti vrebaju te da ima medvjeda na tom području. Zato se često osvrtao oko sebe, no to naposlijetku ipak nije pomoglo, piše CBS.

U trenutku nepažnje ga je napala medvjedica koja je čuvala svoju mladunčad. Nesretni muškarac imao je suzavac protiv medvjeda, no ni to nije pomoglo – napad je bio neizbježan. Medvjedica ga je napala i izgrizla po licu, rukama, ramenima i leđima.

“Svaki je ugriz bio kao da me netko udara maljem na kojem su zubi. Zastala je na nekoliko trenutaka i onda počela gristi. Ponovno i ponovno. Činilo se kao da traje cijelu vječnost.”

Iako teško ozlijeđen, Todd Orr je uspio ustati i uputio se prema svom automobilu. Samo deset minuta kasnije, medvjedica ga je napala drugi put tog jutra.

Sakrivao je lice i vrat, pravio se mrtav.

‘Nakon još jednog ugriza u ruku čuo sam kako mi je pukla kost. Ruka mi je utrnula. Medvjedica me još nekoliko puta ugrizla za glavu i onda je nestala.’

Todd je uspio doći do svog automobila i, usprkos snažnim ozljedama, odvezao se čak 27 kilometara do bolnice. Putem je nazvao svoju djevojku, a pozvao je i hitnu pomoć kako bi im rekao da uskoro stiže u bolnicu.

‘Na ulazu u bolnicu dočekali su me liječnik, medicinska sestra i policajac. Bili su impresionirani što sam se sam uspio dovesti iako mi je lijeva ruka bila potpuno neupotrebljiva’, napisao je Orr na Facebooku, gdje je objavio i fotografije i video snimku.

‘Nije mi to bio najbolji dan u životu, ali živ sam i sretan sam što ovo mogu podijeliti s vama’, napisao je Orr na Facebooku.

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr