Ivona Rebrović je djevojka mjeseca ožujka!

Vrijeme je za proglašenje druge pobjednice našeg izbora za novo lice, točnije naše djevojke mjeseca ožujka, a to je Ivona Rebrović.

Iako Ivona nije primjer klasične ljepotice, ova 20-godišnja geekica vrlo je osebujna, ambiciozna, sposobna i pametna, te vjerujemo da je time i osvojila naše čitatelje.

Trenutno je na drugoj godini studija programskog inženjeringa, a jedini cilj joj je završiti faks, upisati magisterij, te jednog dana pokrenuti vlastiti posao. Ambiciozno, nema što! Osim što se u slobodno vrijeme bavi jogom, nedavno je krenula i na kickboxing, pa je najbolje ne zamjeriti joj se ;) Uza sve to, voljela bi se okušati i u manekenskim vodama.

Kao djevojka mjeseca ožujka, Ivona automatski ulazi u izbor za djevojku godine, koju će odabrati uredništvo Webcafea i Midikenn.

Ivona je također osvojila i vrijedne nagrade, a to su: kozmetika Dr.Hauschka, koju joj daruje bio&bio, a u poklonu je i poklon-bon za tretman u studiju za prirodnu njegu Orgona.

Također, Ivonu očekuje i kozmetika vrijedna 1.000 kuna, koju joj daruje i poznata kozmetička tvrtka L’Erbolario.

Čestitke našoj pobjednici, a s početkom travnja kreće i novi odabir. Čitatelji će na kraju mjeseca odabrati najljepšu djevojku, koju također očekuju vrijedne nagrade.

Slike novih djevojaka možete pogledati ovdje, te glasajte za svoju favoritkinju, tj. djevojku za koju smatrate da bi trebala postati naša djevojka mjeseca travnja.

Naravno, i dalje očekujemo vaše prijave, a uvjete za prijavu PAŽLJIVO pročitajte ovdje.

Povratak na Net.hr