MORA DA JE FATALAN

IVANA TRAŽI PLAVOKOSOG DALMATINCA KOJEG JE UPOZNALA U HŽ-OVOM VLAKU: ‘Očajna sam, pomozite mi’

Djevojka se zbog nervoze nije sjetila ni zatražiti broj od mladića koji ju je očarao

Ivana Markešić je u lipnju upoznala dečka u vlaku na relaciji Zagreb-Koprivnica o kojem još uvijek razmišlja. Budući da nisu razmijenili brojeve telefona, nisu ostali u kontaktu pa se djevojka odlučila dati u potragu za misterioznim mladićem. Javila se redakciji portala studentski.hr kako bi joj pomogli u potrazi.

“Pomalo sam već očajna pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23.6. u vlaku, smjer Zagreb-Koprivnica-Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb-Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt”, objasnila je Ivana.

Zbog nervoze nije se sjetila ni zatražiti broj od mladića prije nego što je izašao na stanici Virje, gdje je prespavao kod rodbine zbog nekakvih instrukcija.

Tetovirani Dalmatinac

“Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 – 25 godina – nisam sigurna”, rekla je djevojka za studentski.hr.

Samo zbog potrage napravila je Facebook profil Ivana Markešić i traži da joj se jave svi koji znaju ili slute o kome se radi.

“Stvarno se nadam da će netko od svih vas ovdje znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju, da ćeš se prepoznati”, zaključila je Ivana.

Povratak na Net.hr