SVE IMA CIJENU / Ispovijest zgodne Tamare: Ovdašnja OnlyFans zvijezda priznala pod kojim bi uvjetima pristala na sve

Image
Foto: Instagram

Tamara Mihajlović Habibi istaknula je da ne prakticira  seks za novac ostalim tipovima

7.11.2022.
10:28
Instagram

Naravno da fenomen OnlyFansa nije zaobišao ni ovdašnje krajeve. Možda ih nema puno u usporedbi s nekim drugim državama, ali danas znamo i da pojedine Hrvatice pokušavaju dobro zaraditi na toj erotsko-pornografskoj platformi.

Što se tiče takozvane regije, sve više se ističe Srpkinja Tamara Mihajlović Habibi, atraktivna djevojka koja snima i objavljuje porniće sa svojim dečkom.

"Otišlo je to mnogo dalje nego što sam očekivala. Vidim se u tome, sviđa mi se takav način izražavanja. Ipak, smatram to svojim hobijem, a ne poslom. I, ne, ne smeta mi ako se nađem u društvu nekog tko gleda moje filmiće.

Trenutačno živim samo od toga, ali ne bih govorila o tome koliko novaca zarađujem", izjavila je Habibi neki dan tijekom gostovanja u emisiji "Balkan info", pa se dotaknula i sljedećeg:

"Mislim da je OnlyFans moralan. Od zarade sama plaćam porez, pomažem državi. Imam mnogo obožavatelja i sa svima imam dobar odnos. A objavljivati sam počela sa sadašnjim dečkom.

Jednom smo se snimali tijekom seksa i bilo mi je zanimljivo isprobati se u tom svjetlu. Kad sam vidjela kako nam ide, nastavila sam u tom smjeru i postala OnlyFans model. Njegovi roditelji gledaju na to isto kao moji, prihvatili su sve", kazala je Tamara i istaknula da ne prakticira  seks za novac ostalim tipovima.

"Blokirala sam dvojicu muškaraca koji su mi htjeli platiti da se vidimo uživo. Seksam se isključivo sa svojim dečkom, ali moji pretplatnici zato mogu naručiti što požele", odvratila je Tamara i odgovorila bi li pristala da netko obavi nuždu u njezinim ustima.

"Mislim da svatko ima svoju cijenu. Ne znam koliki iznos bi bio dovoljan da mi to netko uradi jer sam prilično gadljiva. Ali kada bi cifra bila ogromna, tolika da bi me osigurala za cijeli život, možda bih i pristala. Iz ove perspektive nema potrebe za tim jer odlično zarađujem.

Progovorila je i o svom najluđem dosadašnjem seksualnom iskustvu.

"Najluđe mjesto na kojem sam se poseksala? Odvilo se to usred bijela dana na punom parkiralištu između dva automobila. Samo trenutak nakon što smo bili gotovi, tek koju sekundu, do automobila su stigle dvije obitelji koje su ušle u ta vozila. Da su nas uhvatili u tom činu..."

---

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent