OBITELJ POD ISTRAGOM

JEZIVO: Proglasili ga mrtvim i stavili u hladnjaču; Idući dan se zapitali: ‘Kako je moguće da mu se ruke tresu ako je mrtav?’

Kumar je odmah izvađen iz hladnjače i odveden na liječenje u bolnicu

Stariji Indijac koji je stavljen u prozirnu hladnjaču jer je njegova obitelj mislila da je mrtav, izvučen je živ 24 sata kasnije kada je netko primijetio da se pomiče u lijesu.

Balasubramaniya Kumar (74) stavljen je u hladnjaču kako bi njegovo tijelo ostalo sačuvano za sprovod nakon što je njegov brat pretpostavio da je umro u ponedjeljak popodne, piše New India Express.

No, kada je zaposlenik tvrtke s hladnjačama došao pokupiti njegovo tijelo, primijetio je da Kumar dršće i još uvijek diše. Snimka incidenta obišla je svijet, a na njoj se vidi kako se Kumar grči u lijesu. Muškarac u videu govori kako je njegov brat mrtav, dok mu snimatelj objašnjava da se Kumarova ruka trese.

“Ruke mu se tresu, kako? Kako je to moguće ako je mrtav?”, pitao je snimatelj. “Da, to su napadaji. Duša ga još uvijek nije napustila”, odgovorio je brat.

Kumara su potom izvadili iz hladnjače i odveli u lokalnu bolnicu, gdje je još uvijek na liječenju. Inspektor lokalne policije kasnije je otkrio da ih je u utorak pozvala tvrtka sa zamrzivačima te da je protiv članova obitelji koji su Kumara proglasili mrtvim pokrenut slučaj.

Njegov brat se istražuje zbog sumnje na nesavjesno ponašanje koje ugrožava ljudski život ili osobnu sigurnost drugih. Ipak, nije uhićen jer pati od mentalne bolesti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr