NIJE ZA GADLJIVE

INVAZIJA ‘LETEĆIH ŠTAKORA’: Student ostavio otvoren prozor pet mjeseci, a kada se vratio u stan zatekao je odvratne prizore

Student je prošlog tjedna dobio e-mail od domara s fotografijama katastrofe koje su prouzročile ptice

Britanski student (20) ostavio je otvoren prozor od stana u kojem ga nije bilo pet mjeseci, da bi stan ‘preuzeli’ golubovi i uneredili ga svojim izmetom, piše Oddity Central.

Oluwageorge Johnson napustio je svoj iznajmljeni stan u žurbi u ožujku, kada su mu se roditelji iznenada pojavili na vratima i rekli mu da se vraća kući s njima zbog covida-19.

Budući da je zaboravio zatvoriti prozor, golubovi su se ohrabrili i nakon nekoliko dana stan pretvorili u svoj novi dom. Pticama nitko nije smetao punih pet mjeseci, sve dok nedavno majstori nisu čuli čudne zvukove u stanu te su odlučili saznati o čemu se radi. Na njihovo iznenađenje, stan je bio prekriven ptičjim izmetom i perjem, a čak su pronašli jaja u sudoperu.

Domar se javio studentu e-mailom i priložio mu fotografije katastrofe koju su golubovi prouzročili. Mladić nije mogao vjerovati svojim očima.

“Htio sam se vratiti na fakultet prošlog tjedna, ali sada ću morati pričekati neko vrijeme. Više nikad neću ostaviti otvoren prozor”, dodao je Johnson.

Povratak na Net.hr