SEKSI POMOĆ

I TRGOVINA MEDICINSKIM FETIŠIMA SE BORI PROTIV EPIDEMIJE: Donirali svoju zalihu, no još je važnija njihova poruka

‘Kad mi, malena tvrtka osnovana za opsluživanje malog dijela fetiš-zajednice, u vrijeme krize postajemo dobavljač za javno zdravstvo, nešto ozbiljno nije u redu’

U petak, 27. ožujka, mala britanska tvrtka koja se specijalizirala za prodaju medicnske-fetiš opreme, od uniformi medicnskih sestri do zaštitne opreme, donirala je svu svoju zalihu jednokratnih rukavica i maski lokalnoj bolnici.

OTIŠAO JE U ŽARIŠTE KORONAVIRUSA I POSTAO HIT: ‘Mi Crnogorci smo jaki ljudi, nama virusi ne mogu ništa!’

‘Danas smo cijelu zalihu za jednokratnu upotrebu donirali bolnici NHS. Nije to bilo mnogo kompleta jer nemamo velike zalije, ali obzirom na očajnu situaciju, poslali smo ih, naravno, besplatno“, objasnila je tvrtka na Twitteru.

Ljutita poruka vlastima

No puno vrijednije od same donacije je poruka koju su poslali britanskoj vladi, koja je dugo oklijevala uvesti bilo kakove epidemiološke mjere

MedFetUK nastavio:“Kad mi, malena tvrtka osnovana za opsluživanje malog dijela fetiš-zajednice, u vrijeme krize postajemo dobavljač za javno zdravstvo, nešto ozbiljno nije u redu. U stvari, to je skandalozno.“, ističu.

DALMATINCI SMISLILI NAČIN ZA PRODAJU RIBE U VRIJEME KORONAVIRUSA: ‘Snašli su se naši ljudi…’

Njihova gesta prilično je odjeknula Velikom Britanijom, gdje je  nakon što su razmjeri epidemije postali očiti, objavljeno kako su koronavirusom zaraženi i princ Charles, premijer Boris Johnson te ministrica zdravstva Nadine Dorries.

‘Pravi junaci su oni koji se skrbe’

Javnost hvali malu tvrtku, no MedFetUK ističu kako su pravi junaci oni koji se bore na prvoj crti obrane od koronavirusa.

„Cijenimo vaše reakcije i hvala n pohvalama. ali nismo heroji i ne zaslužujemo posebnu podršku. Samo smo napravili ono što je očito i jedino ispravno. Pravi junaci su osoblje zdravstvenog sustava na svim razinama koji su na prvom mjestu ove borbe “, napisali su na Twitteru.

Povratak na Net.hr