SVE JE POGODIO

HARRY POTTER JE ZAPRAVO HRVAT, EVO DOKAZA: Ako vam ova fora ne uljepša jutro, onda stvarno…

Uz Harryja, tviteraš je u Lijepu našu smjestio i neke druge likove iz popularne filmske franšize

Tviteraš Kompa (@glavnitajnik) jučer je došao do spoznaje koja nam je svima bila pred nosom i oduševio tisuće ljudi svojim objavama.

Naime, nakon detaljne analize zaključio je kako je Harry Potter zapravo – Hrvat.

“Na temelju matere i ćaće svi ga znaju i otvaraju mu se prilike zbog prezimena, učlanjen je u stranku, nakon faksa zaposlija se u Ministarstvu ka uhljeb neki. NIkad ga nije kaznilo za ništa jer zna ravnatelja i Hagrida, žena mu je mlađa od njega”, napisao je Kompa.

“Povezan je sa mračnim silama i kriminalom (Voldemort), a najbolji frend mu je debil i skuplja muda deset godina prići ženskoj. Jebo*e, što je ovo Imotski, a ne Hogwarts”, dodao je tviteraš.

Hagrid Hercegovac, Snape sličan Milanoviću

U Lijepu našu smjestio je i druge likove iz popularne filmske franšize.

Ron Weasley – ćaća radi u ministarstvu, u tajnom je društvu i ima braće i sestara na bacanje. Hermiona Granger – štreberica koju svi mrze, kasnije postane pič*a koja pada na imbecile i budale. Mater i ćaća nemaju ni SSS. Živi u Gospiću”, stoji u drugom tvitu.

Malfoy – roditelji funkcionari iz Jugoslavije, na temelju toga stekli bogatstvo i žele povratak starog režima. Svi ga navedeni mrze, ali on je prepotentna šupčina koja drka na marke i vjerojatno druge likove. Hagrid – Hercegovac koji je priko veze upa u stalni posa. Zapušten i alkos”, tvitao je Kompa.

Dumbledore – ravnatelj, politički umrežen i gura svoje. Spletkari i uvik se izvuče iz svega na vrhu. Ka Vaso Brkić. Snape – profil ka Zoki Milanović, tek na kraju skužiš da je lik kralj, al cilo vrime ispada seljačina i grubijan, a gura svoje interese lowkey. Čitaj Zoki i Plenković”, zaključio je tviteraš.

Povratak na Net.hr