UNUČE ILI ŠAMPANJAC?

GOSPOĐA SI JE POSLOŽILA PRIORITETE: Ići ćemo u pakao jer se smijemo ovome, ali zaista je urnebesno

Dok je dio tviteraša stao u obranu bake koja zna svoje prioritete, drugi su šokirani njezinom sebičnošću

Video bake koja je ispustila svoje unuče kako bi spasila čašu šampanjca podijelio je internet.

Naime, beba se dočepala čaše pa je žena morala donijeti tešku odluku, hoće li pustiti dijete da padne ili spasiti čašu. Pritom se prolilo dosta šampanjca, a baka je nesvjesno maknula ruku kojom je držala bebu pa je ona pala na pod.

Video je prvotno objavljen na platformi Imgur s opisom: “Nagrada za baku godine odlazi ovoj gospođi”.

Kasnije je podijeljen na drugim društvenim mrežama. “Kada napokon odrastete i znate svoje prioritete”, stoji u opisu videa na Twitteru koji je prikupio više od sedam milijuna pregleda i tisuće komentara.

Dok su jedni osudili baku jer je stavila piće nadohvat djetetu, drugi su stali u njezinu obranu jer misle da je spriječila ozbiljniju nezgodu.

“Djeca padaju. Komadiće stakla od slomljene čaše teško je izvaditi iz tepiha”, “Tek treći put kada sam pogledala shvatila sam u čemu je problem”, “Evo zašto me prijatelji ne pitaju da im čuvam djecu”, “U njezinu obranu, da je pustila čašu, beba bi pala na nju i ozlijedila se, tako da je postupila odgovorno”, “Beba nije padala dok ju baka nije pustila”, “Da se čaša razbila, beba bi se ozlijedila”, samo su neki od komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr