FOTO: Nakon puštanja iz zatvora, perverzni silovatelj opet napao

Nakon što je nakratko završio iza rešetaka te ‘pljunuo’ lijepu svotu love za jamčevinu, Pagano se vratio i to u velikom stilu i tako i pao, ako se to tako može opisati.

Nakon što je u siječnju završio iza rešetaka i platio dio jamčevine od 90.000 američkih dolara, Swiss Cheese Pervert opet se odao svom najvećem poroku – zadovoljavanju penisa šnitama sira uz pomoć ženske ruke.

Iako se do sada suočio s čak 20 optužbi i ozbiljnom prijetnjom da u zatvoru provede pristojan broj godina, Chris Pagano si jednostavno ne može pomoći. Na njegovu žalost, seksualni predator opet je uhićen, prenosi Jutarnji.hr.

Kakav će nastavak ove neobične priče biti možemo samo čekati, a do tada, možemo pokušati shvatiti zašto on tako jako voli sir i seks. Kako je svojedobno napisao: ‘Djevojke su mekane, nježne na dodir i više vole mliječne proizvode. Zato sam sir počeo koristiti kao zamjenu za seks s djevojkama’.

http://www.jutarnji.hr/silovatelj-sira-opet-jase-ponovno-zavrsio-u-zatvoru-jer-je-spolno-opcio-s-omiljenim-mlijecnim-proizvodom/1170504/

Povratak na Net.hr