PUSTOLOVINE NOVČANIKA

‘FESTIVAL’ NJEMU U SPOMEN: Vratili mu novčanik nakon 14 godina, a do tada proslavili njegovo ime na najgenijalniji način

Jedan izgubljeni novčanik pokrenuo je desetljeće dobre zabave, a po vlasniku je čak nazvana i natjecanje u ispijanju alkohola.

Nadamo se da van nije poznat osjećaj šoka i brige nakon izgubljenog novčanika. Ili ako je, onda barem ono olakšanje kada ga pronađete ili vam ga pošteni nalaznik vrati. No Tim Burrows već je davno odustao od svog kada mu je vraćen, a do tada je novčanik “živio” prilično uzbudljiv život.

Burrows je izgubio novčanik 2003., u Readingu a pronašao ga je Giles s prijateljima. Od tada, Giles se javlja svim Tim-Burrowsima koje pronalazi na internetu. Kada je ove godine konačno pronašao pravog, objasnio mu je što je sve njegov novčanik nadahnuo.

Svake godine pili njemu u čast

“Novčanik smo pronašli u jarku blizu kampa 2003. Proslijedili u izgubljeno-nađeno, ali ne prije nego što je jedan od prijatelja ‘posudio’ 10 funti i kupio jabukovače koliko je mogao. Sada, kada gledam unatrag , to je bilo prilično djetinjasto i protuzakonito ali uvijek sam mislio da bi bilo lijepo javiti ti se da je zbog toga nastalo godišnje natjecanje u ispijanju nazvano ‘Izazov Timothyja Burrowsa’. Žao mi je što ti se javljam nakon toliko godina, a sretno ću uravnotežiti karmu i vratiti 10 funti njihovom vlasniku. Sve se bojim koliko sam Timotyja Burrowsa konktaktirao do sada…”

Ni Tim Burrows ni ostatak interneta nije se naljutio, a Tim je saznao i pravila izazova nazvanog njemu u spomen. I prilično su jednostavna.

“Tri tima od pet ljudi raspodijele tri litre jabukovače… i kreće sprinnt. Ovogodišnji pobjednički tim uspio je pobijediti za manje od pet minuta. Jedan tim nije uspio završiti… kapetan momčati je proveo ostatak večeri zamotan u tepih”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr