KOJU PORUKU POSLATI?!

FACEBOOKOM SE ŠIRI BIZARNA FOTOGRAFIJA ZAGREBAČKOG NOGOSTUPA: Postavljena dva reda zaštitnih stupića, nitko ne zna zašto

Na zagrebačkom nogostupu osvanula su čak dva reda zaštitnih stupića, čija funkcija nije nikome poznata.

Na Facebooku se širi fotografija sa zagrebačke ulice u kojoj su postavljena dva reda stupića na nogostupu. Nikome nije jasno koja je točno funkcija ovakve dvostruke zaštite, no neki pogađaju da se radi o slalomskim stupićima za pješake ili bicikliste, dok drugi smatraju da se jednostavno radi o opravdavanju troškova.

Marle je na Facebooku komentirao: ‘Trebali su kumovi opravdat ogroman ispostavljen račun pa su reda radi ugradili duple stupiće , nek se nađe 🤗 ‘.

Ingeborg je pak ponudila objašnjenje: ‘Novakova, crkveno zemljište. Ekipa namjerno vadi i uništava stupiće jer voli “preko livade na Šalatu”, Eto im sada. xD’, dok je Mladenka primijetila: ‘Malo vuče na ono duplo farbanje tunela…’.

Bizarnu scenu sa zagrebačkog nogostupa možete pogledati ovdje:

Nešto kasnije danas, kako je vidljivo na PIXSELL-ovim fotografijama, metalni stupići su svi izvađeni, a rupe su zakrpane betonom. Tako da sad Novakovu krase samo novi stupići.

Inače, upravo se ovakvi stupići u Zagrebu vrlo često povezuju sa sumnjivim nabavama i neracionalnim trošenjem novca iz gradskog proračuna.

Povratak na Net.hr