SLUČAJ IZ SRBIJE

‘E DA SI TAKAV BIO U ŠKOLI, IMAO BI BAREM 4’ Učenik zavodio profesoricu, snimka osvanula na YouTubeu

Učenik iz Vranja oko ponoći se dopisivao s profesoricom iz osnovne, slao joj lascivne stihove cajki i time se hvalio na YouTubeu.

U snimci koji je nazvao “prankovao sam nastavnicu iz srpskog”, Janko provocira bivšu profesoricu iz osnovne škole stihovima iz folk pjesama. Da sve bude bizarnije cijela prepiska se događa oko ponoći. U jednom trenutku, profesorica ovom maloljetniku odgovara s “Da si bar tako sastavljao tekstove u školi, imao bi bar četvorku”.

PROCURILA NOVA FOTOGRAFIJA: Profesorica iz Srbije kleči u čamcu, a golišavi učenik je mazi

Kurir je zamolio profesora jedne srednje škole u Beogradu da komentira cijelu, u najmanju ruku, neugodnu situaciju.

“Prije svega mislim da je profesorica pogriješila što je uopće prihvatila poziv za prijateljstvo na Facebooku i što uopće kontaktira s učenicima preko društvenih mreža. Također, mislim da je u najmanju ruku nerazumno što kontaktira s učenicima u “sitne sate”. Vjerojatno je mlada i nedovoljno iskusna i mora shvatiti da prema djeci mora postaviti jasne granice i da ne ulazi u bilo kakvo zbližavanje privatnog tipa”, ističe profesor.

Učenik ga previše ne čudi. “Što se tiče dječakova postupka to je klasična tinejdžerska drskost koja je prirodna za te godine i ne predstavlja nikakvo iznenađenje, osobito u doba današnje opće raspuštenosti i ekspanzije interneta na kome se oni, htjeli mi to priznati ili ne, bolje snalaze od nas profesora”, rekao je profesor.

 

Povratak na Net.hr