OVO JE SVE

‘DRK*M, MOLIM, HRVATSKU JA VOLIM, ZA NJU GORIM’: Ekipa pokušala dešifrirati Mostov predizborni plakat i oduševila odgovorima

U komentarima na fotografiju predizbornog plakata Mosta svaki je komentar bio smješniji od prethodnog

Novinar, bloger i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish na svom je Facebooku objavio fotku predizbornog plakata Mostova kandidata i vjeroučitelja Marina Miletića.

Umjesto klasičnih poruka i floskula, na njemu su emotikoni. Iako je ideja možda imala potencijala, sve je zasjenio nepoznati kontekst poruke.

KAMPANJA ZA SRPSKE IZBORE JE JOŠ BOLJI TREŠ OD OVOG NAŠEG: Pazite ovaj bizarni Vučićev spot, pa ovo je sve

PRVI PREDIZBORNI SPOT MOGAO BI PODIĆI BURU U JAVNOSTI: SDSS pozvao građane da ne pjevaju ustaške pjesme na svadbama

“Kako biste vi dešifrirali ovaj zanimljiv predizborni plakat? Zasad mi vodi ovo. Marko Majica: gori srce, gori domovina, moli mala jer sam siledžija”, upitao je Ribafish pratitelje, a u komentarima su počele pljuštati urnebesne šale.

“Roštilj u srcu, Hrvatska moli za Popaja”, “Samo izgoren voli Hrvatsku, moli i radi u njoj”, “Poprilično bolni hemeroidi, volim Hrvatsku, molim da budem snažan?”, “Imam temperaturu i kardiološke probleme, a sad još i ovi izbori. Ruke su mi se slijepile jer sam jeo pileći batak”, “Podrška lokalnom DVD-u”, “E, a ako čitaš unatraške, onda je “Drk*m, molim, Hrvatsku ja volim, za nju gorim, gorim, goriiiim”, “Pečemo iznutrice na hrvatski način, moli kuhar da ga ne ubijete od batina”, “Kad vam spalimo, spalimo, spalimo i srce i zemlju, molite Boga da vas još i ne prebijemo”, pisali su maštoviti korisnici.

Povratak na Net.hr