NEZGODA PRI FOTKANJU

DJEVOJKA OBJAVILA NEVINU FOTKU, ALI SVI SU BULJILI U JEDAN BIZARAN DETALJ: ‘Hej, što ti je to između nogu?’

Škotkinja je prvo objavila fotku na Instagramu, da bi ju ubrzo prijatelji u komentarima upozorili na jedan nezgodan detalj

Nevina fotka 22-godišnje Connie White postala je viralna nakon što su njezini prijatelji uočili nezgodan detalj u ogledalu iza nje.

Naime, djevojka je pozirala fotografu u crvenoj mini haljini prije izlaska. Kada je objavljivala fotku, nije uočila ništa neobično na njoj, sve dok ju prijatelji na Instagramu nisu upozorili na odraz u zrcalu.

Naime, baš između nogu vidio joj se odraz stražnjeg dijela gležnja, zbog čega su mnogi zastali misleći kako se radi o drugom +18 detalju.

Umjesto da obriše fotku, Connie se odlučila našaliti na svoj račun pa ju je kasnije podijelila i na Twitteru. “Ne mogu vjerovati da sam ovo objavila na Instagramu i da mi je netko napisao da izgledam kao da imam ogromni penis između nogu”, napisala je 22-godišnjakinja.

Tamo je urnebesna fotka skupila više od 25.000 lajkova i mnoštvo komentara. Tviteraši su mahom hvalili Connie što je objavila fotku unatoč nezgodi.

Screenshot/TwitterFoto: Screenshot/Twitter

“Ovo je urnebesno. Predivna si djevojka i svaka čast što si ovo podijelila. Mnoge cure ne bi jer bi ih bilo sram”, poručio joj je jedan tviteraš, na što mu je ona odgovorila: “Hvala ti. Bilo je presmiješno da to ne podijelim s ostatkom svijeta”.

Povratak na Net.hr