OZNAČAVANJE ŽRTVE

DJEVOJKA KOJA ŽIVI SAMA NAŠLA PORUKU U SNIJEGU, OBJAŠNJENJE JU JE PRESTRAVILO: ‘Nazvala sam policiju, ali oni ne mogu ništa…’

Potpuno zbunjena, potražila je pomoć na društvenim mrežama kako bi odgonetnula značenje poruke, no objašnjenje ju je prestravilo.

TikTokerica Jade podijelila je video neobičnog natpisa kojeg je našla na svojoj kanti za smeće. U snijegu na poklopcu bilo je ispisano 1F. Zbunjena što bi to moglo uopće značiti, potražila je pomoć na društvenim mrežama kako bi odgonetnula značenje poruke.

No objašnjenje ju je prestravilo.

„Znači jedna žena (1 female). To je poruka onima koji te kane opljačkati, ili što god, da živiš sama“.

„To znači da te promatraju. Čuvaj se“

„Ovdje, u kanadskom Ontariju to znači jedna žena.  Može biti napisano iz niza razloga, ali ni jedan od njih nije dobar“, poručio je djevojci za koju se pretpostavlja da živi u SAD-u. Mnogi su joj savjetovali da nazove policiju, a neki da kao prvi korak jednostavno posipa snijeg ponovo po kanti i napiše „2M“, kako bi provalnici mislili da u kući žive dvojica muškaraca.

U kasnijim videima rekla je da je nazvala policiju, ali da su joj objasnili kako ne mogu puno toga napraviti. Nakon svega, otišla je kod majke na nekoliko dana, te poručila da kad će se vratiti sigurno više neće biti sama u kući.

@bby.jade__

What does this mean? @dutchintheusa

♬ original sound – Jade Jules

 

Povratak na Net.hr