REKLA I ŠTO ĆE S NOVCEM

DJEVOJKA KOJA JE PREKO INTERNETA ‘ŽICALA’ 80.000 EURA ZA STAN U ZAGREBU: ‘Odustajem, moja ideja je shvaćena pogrešno…’

Katarina je prikupljeni novac odlučila donirati SOS Dječjem selu Hrvatska

Katarina Skrbin (25) koja već pet dana na platformi GoGetGunding prikuplja novac za stan u Zagrebu, odlučila je dosad prikupljeni iznos, odnosno 1.551 euro, uplatiti u humanitarne svrhe. Ekonomistica iz Siska u stan je planirala uložiti 80.000 eura. Kampanju je započela 3. rujna kad je na Facebooku pozvala prijatelje da razglase da skuplja novac za stan u Zagrebu.

“Dragi moji FB prijatelji, sad sam već malo odrasla pa je došlo vrijeme da si kupim neki stan. Budući da novaca za stan nemam, trebala bih skupiti “samo” 80.000 ljudi koji će mi dati po 1 euro pa bi uspjela tako skupiti”, napisala je tada.

“Pa ako imate vremena i volje, molim vas da podijelite ovo i pomognete koliko možete. Mogli bi tako svi napraviti i pokrenuti neku lavinu pomaganja u kupnji stanova. Hvala svima!”, zaključila je.

‘Hvala svima’

No, u pet dana prikupila je samo 1.551 euro te je novac odlučila uplatiti na račun SOS Dječje selo Hrvatska. “Dragi svi, s obzirom na to da je moja ideja o platformi za skupljanje novaca za stan shvaćena potpuno pogrešno, odnosno ideja je bila da jedni drugima međusobno tako pomognemo koliko možemo, odlučila sam novac koji je do sada sjeo na moj račun uplatiti u humanitarne svrhe”, napisala je u objavi na GoGetFunding platformi.

“Hvala svima koji su me poduprli u ideji za koju sam smatrala da je dobra za sve nas da ju isprobamo, proširimo i pomognemo si međusobno, no isto tako hvala i onima koji imaju drugačije mišljenje o tom načinu skupljanja novaca i koji se s tim ne slažu, svatko ima pravo na svoje mišljenje, i to je OK”, nastavila je.

“Svi koji su mi uplatili novce s namjerom da kupim stan, nadam se da se neće osjećati izigrano jer ću sav skupljeni iznos uplatiti SOS dječjem selu Hrvatska. Za djecu koja nemaju niti obiteljski dom, niti roditelje. Na kraju krajeva uplatili su novac koji će završiti tamo gdje je svakako potrebno i napravili su dobro i humano djelo i na tome im zahvaljujem”, zaključila je.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr