NEOBIČNI LJUBIMCI

DJEVOJČICA (8) SPAVA U SOBI OKRUŽENA TARANTULAMA, ZMIJAMA I ŽOHARIMA: Opsesija paucima počela je kada je imala samo dvije godine

Djevojčici trebaju čak tri sata dnevno da nahrani sve stanovnike svog mini zoološkog vrta

Hollie Greenhalgh je osmogodišnja djevojčica koja u svojoj sobi ima nevjerojatan minijaturni zoološki vrt. Naime, spava u istoj sobi kao i 50 tarantula, skakavci, žohari, puževi, ali i dvije zmije i škorpiona.

Trebaju joj oko tri sata dnevno da nahrani svakoga od njih, a uz sve to redovito objavljuje videa na svom edukativnom YouTube kanalu na kojem ima više od 6.000 pretplatnika. U tome joj pomaže i majka Rachel (29).

Djevojčica, koja se nada da će biti sljedeći David Attenborough, zaljubila se u pauke kada je za sedmi rođendan dobila meksičku tarantulu. Njeni su roditelji od tada izdvojili preko 4.000 kuna kako bi joj pomogli da prikupi impresivnu kolekciju životinja.

‘Poput doktora Doolittlea’

“Sviđa mi se kako tarantule hodaju, a i općenito su jako slatke. Treba mi puno vremena da pazim na njih, ali radije bih bila doma sa svojim životinjama, nego se igrala vani s prijateljima. Želim proširiti poruku da su tarantule i drugi beskičmenjaci nevjerojatno slatki”, poručila je osmogodišnja Hollie.

Njena je opsesija počela kada ju je kao dvogodišnjakinju opčinio pauk iz kuhinje kojeg je držala u rukama. Rachel je priznala da se užasava pauka i da je kćeri planirala kupiti samo jednu tarantulu, no kada je vidjela kako je mirna i sigurna s njima, i ona se opustila.

“Još uvijek ih se bojim, ali sada je strah manji nego prije. Uvijek sam blizu Hollie kada vadi životinje iz terarija i snima ih. Svjesna je da bi se nesreća mogla dogoditi, ali jako je odgovorna. Nabavit ću joj samo ono s čime mi ju je ugodno ostaviti samu. Što je starija, postaje odgovornija i to pomaže”, objasnila je majka djevojčice.

“Hollie voli sve životinje, ona je poput doktora Doolittlea”, zaključila je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr