DOBAR POKUŠAJ

DJECA SU SPREMNA NA SVE KAKO BI PROVODILA VIŠE VREMENA NA MOBITELIMA: Ne vjerujete? Pogledajte samo ove lukavce

Mama i tata uništili su plan svoje djece kojim su pokušali iskamčiti što više vremena na mobitelima

Kako se razvila tehnologija, tako su se razvile i dječje vještine kojima žele iskamčiti što više vremena za ekranima.

Jedan otac na Twitteru je podijelio lukavi pokušaj svoje djece kojim su ga pokušali uvjeriti da im dopusti da provode više vremena na mobitelu, i to pretvarajući se da su svoja majka.

“Moja djeca su našla ženinu šifru za računalo i šalju mi poruke kao da su od nje”, napisao je Michael Kayne uz fotku jedne od poruka koju su mu ostavila djeca, pardon supruga.

“Djeca zaslužuju više vremena na uređajima, teško im je u školi. Dobro se nose sa svime ovime. Ovo je nasumična misao. Volim te”, stoji u poruci. Kasnije su isto pokušali s video igricama, dodajući kako je “godina bila teška i da to zaslužuju”.

Ipak, grandiozni plan im se urušio kada je majka vidjela poruke koje je “ona” poslala. “Molim??? Tko je ovo napisao??”, upitala je muža, a on je odmah shvatio u čemu je riječ pa joj je odgovorio: “Tvoja podla djeca”.

Michaelova objava skupila je gotovo 175.000 lajkova na Twitteru i tisuće komentara.

“Djeca su kriminalni genijalci i treba snimiti seriju o tome kako uspijevaju biti tako podli”, “Svaka čast za kreativnost”, “Izdalo ih je ovo ‘Volim te’ na kraju”, pisali su korisnici.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr