AJOJ!

DEČKO JU JE SNIMAO DOK SPAVA – BILA JE, HM, NE BAŠ SEKSI; Cura objavila urnebesan video i poručila: ‘Više nikad neću zaspati’

Sirotica je ostala u šoku nakon što je pogledala snimku sebe kako spava, koja je na TikToku postala viralna, s više od šest milijuna pregleda i tisućama komentara

Ah, teško je biti žena. Uvijek se trudite izgledati ženstveno i zapravo je smak svijeta ako vas netko gleda širom otvorenih usta dok glasno hrčete, a vi istovremeno spavate snom pravednika i ne možete ni naslutiti kako izgledate.

Jedna je žena ostaladuboko posramljena kada joj je dečko pustio snimku nastalu dok je ona spavala. Potpuno opuštena, otvorenih usta, djevojka je bila u carstvu snova, a da stvar bude bolja (ili gora – kako za koga), pritom je glasno hrkala.

@mmclane

i’m so pretty #greenscreenvideo #fyp

♬ original sound – Sofie Lafratta

Svaka čast na hrabrosti!

“Nikad više neću zaspati”, našalila se tiktokerica u opisu videa, a komentirala je i “kako je lijepa”. Njezina je objava, s više od šest milijuna pregleda, postala viralna, a većina korisnika pohvalila ju je što se ne libi sa svima podijeliti i svoje “loše izdanje”.

“Nije li ovo malo nezgodan položaj za spavanje?”, zapitao se netko u komentarima, a video je među ženama pokrenuo i raspravu o najboljim i najgorim položajima za dobar san.

“I ja spavam na prsima i slinim sa strane”, našalila se jedna djevojka, a druga je komentirala kako se jasno vidi da dotična spava mirno i spokojno, kao da nema nikakvih briga, prenosi Mirror.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr