KAO JAJE JAJETU

DEČKO IZ HRVATSKE JE VIRALNA SENZACIJA U REGIJI: Postao hit u samo nekoliko sati jer ljudi ne vjeruju koliko sliči Vučiću

Mladić je prije nekoliko dana imao 29 pratitelja na Instagramu, a danas ih ima gotovo 16.000

Programer Borna (29) iz općine Križ ovih je dana postao Instagram senzacija u regiji iz jednog neobičnog razloga. Naime, mladić izgledom neodoljivo podsjeća na srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, što su prvi zamijetili admini satirične stranice “Negujmo srbski” koju prati gotovo 500.000 korisnika.

Oni su prije dva dana objavili fotku Borninog profila na Tinderu na kojem je napisao: “Ako želiš zrelu osobu uz sebe, a ne smeta ti što izgledam kao Vučić, onda samo swipe desno”.

Ubrzo nakon toga objavili su drugu Borninu fotografiju na kojoj pozira u odijelu. “Našli smo Vučićevog dvojnika u Hrvatskoj. Mislimo da je red da ga promoviramo u novog influencera i dovedemo ga do 10 tisuća pratitelja”, napisali su uz fotku.

Mladić je prije ove ‘akcije’ imao 29 pratitelja na Instagramu, da bi u samo nekoliko sati dobio više od 15.000 novih pratitelja.

Postao je influencer u jednom danu, a Srbi u komentarima zbijaju genijalne šale. “A gdje je kemijska?”, “Koji su nam planovi za Kosovo?”, “Mlađi, ljepši, bolji – eto slogana za kampanju”, “Vučić s Ali Expressa”, “Vučiću, gdje je 100 eura koje si obećao?”, pisali su Borni.

A i on je sam je svoju sličnost s predsjednikom Srbije odlučio iskoristiti za šalu. “Gasi internet i motaj kablove, mama konačno sam uspio u životu! Hvala svim mojim pratiteljima, a najviše @negujmosrbski koji je sve to i omogućio!”, napisao je na Instagramu.

Povratak na Net.hr