TRAGIKOMIČNO

DA OVO NIJE SNIMLJENO, NE BISMO VJEROVALI: Policija ju zaustavila zbog pojasa, a ona briznula u plač – ‘Ali užasno mi se kaka…’

Na koncu je završila iza rešetaka s hrpom optužaba, i to samo zato što je uslijed ‘zova prirode’ povukla nekoliko katastrofalnih poteza

Kao da nije dovoljno grozno kada vas zaustavi policija, ali ako vam je pritom rođendan i još vas je potjeralo na WC – onda znate da ste se Onomu gore gadno zamjerili. E, pa upravo se sve to spojilo ovoj vozačici iz Oklahome.

HTIO JE ISPASTI FACA, A SAD GA SPRDAJU DILJEM SVIJETA: Nekako nam se čini da to nije baš ovako planirao

Ali baš joj se jako ‘kakalo’

Emily Jean Owings Sindt (28) uhićena je u utorak ujutro u Enidu nakon što ju je na cesti zaustavio policajac Geoffrey McBride jer nije bila vezana pojasom. Na policijskoj snimci vidi se mlada vozačica, koja objašnjava policajcu kako hitno treba na zahod.

“Ali jako moram kakati. Rođendan mi je. Je*eni mi je rođendan”, čuje se žena na snimci. “Zašto me ne želite pustiti? Mogu li, molim vas, otići doma kakati?”, ispitivala ih je 28-godišnjakinja, a nakon što su je odbili, navodno ih je pitala može li “kakati” u njihovu vozilu.

ODMAH SU POŽALILI SVOJE ODLUKE: Nažalost, za većinu je bilo kasno… Urnebesno kasno

A onda se usosila do kraja

Policajac joj zatim govori kako je raspisana tjeralica za njom te da već dolaze po nju. “Ne, ne dolaze. Je*ite se vi”, odgovorila je Emily Jean prije nego što je nagazila na gas i – pobjegla, piše Daily Mail. 

Sindt je ostala bez vozačke dozvole nakon što je, bježeći od policije, vozila 110 km/h u zoni u kojoj je dopuštena brzina 50 km/h. Na račun je tako dobila još nekoliko novih optužaba, a kada su službenici pretražili njezino vozilo, pronašli su i pribor za drogu.

Povratak na Net.hr