VRIŠTIMO

CURA ZAVRŠILA U HOTELU ZA SVINGERE – SA SVOJOM MAMOM! Kako je došlo do zabune? Nadamo se da ste spremni za ovo

Nije znala bi li propala u zemlju od srama ili se previjala od smijeha nakon što je njezina mama slučajno rezervirala sobu u ‘seks hotelu’ za njihov odmor

Chaney Belle iz Orlanda ispričala je na TikToku kako je majka za njih dvije rezervirala sobu u jednome hotelu u Miamiju, ne znajući da je riječ o – hotelu za svingere. Kada su ušle u sobu, atmosfera je bila nabijena erotikom kao da su upale u “Pedeset nijansi sive” – crveni namještaj, seks igračke svuda okolo, zrcala na stropu…

Njezin video dosad je pogledan više od tri milijuna puta, a Belle je objasnila da se ona i mama “nisu namjerno našle u sobi s poklon-paketima u kojima je zaliha kondoma, lubrikanta, pa čak i mini vibrator, te bar pun boca votke i šampanjca”.

@chaneybelle

guess where I’m at… #miami

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Lako je zabuniti se

“Samo nemojte dirati krevet”, našalio se jedan korisnik u komentarima, a druga je djevojka ispričala da se i njezinoj majci zamalo dogodila ista pogreška, ali je na vrijeme pročitala da je riječ o hotelu za svingere.

“Najgora su mi ta ogledala na stropu jer, dok se seksam, moram i sebe gledati, što me nikako ne pali”, još je jedan o mnogobrojnih komentara, prenosi Mirror.

Povratak na Net.hr