Ljubav je na selu

CURA TRAŽI MUŠKARCA DA JOJ SE PRIDRUŽI NA FARMI: ‘Obećavam da ću mu pružiti i više nego što može zamisliti’

Na stranici Objavi.online, na kojoj posjetitelji mogu objavljivati svoje sadržaje i oglase, pojavio se i oglas jedne djevojke koja traži kršnog momka koji će joj praviti društvo na farmi i brinuti se oko nje.

Ona obećaje da će uzvratiti uslugu i brinuti se o njemu, a njezin oglas u cijelosti možete pogledati ovdje:

‘Ostala sam rano sama na ovoj farmi moji su umrli prošle godine, odlučila sam se na ovaj potez jer rijetko izlazim jer nemam stvarno vremena jedva čekam da padne mrak i da odem leći. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, obećavam da ću mu pružiti i više nego što može zamisliti biti ću mu prava kuharica i domaćica.

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 janjadi, 46 pilića, 19 telića, 8 krmača+28 malih praščića,11 bikova, 4 pasa i 12 mačaka. To mora hraniti tri do četiri puta dnevno, ne smije im manjkati niti hrane niti vode. Redovno moraju jesti jer od toga ćemo i mi živjeti. Nakon toga ima drugog posla na farmi, od kidanja štala, pa do košnje sijena, pravljenje bala, treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavu drva, da ih sruši, po cijepa i doveze kući ajde ja ću mu pomoći složiti biti ću toliko dobra.

Prednost imaju oni koji znaju voziti traktor i baratati sa poljoprivrednim strojevima, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji si briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim. Ja ne bum radila samo za njegovu kozmetiku i preparate, bankrot bi bio odmah. Tražim striktno seljačkog muškarca dlakavog i punijeg samo neka ne bude vegetarijanac jer nemam namjeru jesti samo travu i soju. Pa ako ima koji zainteresiran neka mi se javi.’

Povratak na Net.hr