PRONAĐITE RAZLIKE

CIA OBJAVILA TEST, TRAŽE LJUDE DA NAĐU 10 RAZLIKA, ALI NISU IM REKLI JEDNU CAKU: Provjerite kako biste vi prošli na ovome

Američka središnja obavještajna agencija izazvala je tviteraše na traženje razlika, no nisu im rekli da postoji jedna kvaka

CIA je izazvala tviteraše koji bi htjeli postati njihovi agenti na prepoznavanje razlika na dvjema fotografijama, no test su prošli samo oni pronicljiviji.

“Testirajte svoje vještine opažanja. Možete li uočiti 10 razlika na ovim fotografijama? Sutra ćemo objaviti točne odgovore”, tvitala je CIA i razveselila tisuće ljudi koji su napokon mogli pokazati svoje ‘špijunske’ vještine.

Neke od očitijih razlika su muškarac koji ne nosi ruksak, osoba koja je nestala s fotke i cvijeće koje je promijenilo boju.

Čak i kada je CIA pokazala 10 razlika na fotkama, neki su uočili još nekoliko promijenjenih detalja pa su napisali kako je više od 10 razlika.

Naime, pronicljivi tviteraši pronašli su još dva detalja, a to su promjena boje tunela koji se nalazi na lijevoj strani fotografije te dodani znak od BMW-a na crnom automobilu.

“Ako ste pronašli više od 10 razlika, pokazali ste odlične vještine. Uvijek tražite prilike da naučite nešto više”, tvitala je CIA.

Koliko ste vi razlika uspjeli pronaći?

Povratak na Net.hr