banner

ANALITIČKE VJEŠTINE

CIA OBJAVILA JOŠ JEDNU MOZGALICU: Znate li koliko je sati na ovoj fotografiji?

Američka obavještajna agencija nerijetko na društvenim mrežama objavljuje mozgalice koje zabavljaju njene pratitelje

CIA je na svom službenom Twitteru objavila još jednu mozgalicu kojom su htjeli testirati analitičke vještine svojih pratitelja.

“Testirajte analitičke vještine. Koliko je sati na fotografiji? 7, 11 ili 15?”, napisali su iz američke Središnje obavještajne agencije uz sliku skijališta.

Znate li odgovor?

CIA OBJAVILA CRTEŽE I UPITALA: ‘Možete li pronaći sve razlike na njima?’; Upozoravamo vas, samo su rijetki uspjeli u tome…

Tviteraši su u komentarima pisali svoje odgovore i obrazloženja, a većina se slaže da je rješenje – 7 sati.

CIA OBJAVILA TEST, TRAŽE LJUDE DA NAĐU 10 RAZLIKA, ALI NISU IM REKLI JEDNU CAKU: Provjerite kako biste vi prošli na ovome

“Na parkiranim automobila još uvijek ima snijega. Duge sjene. Nitko još uvijek ne skija. Samo je jedan automobil na cesti. Nema pješaka. Moja pretpostavka je da se radi o ranom jutru”, “Školski busevi voze, što upućuje na jutro ili poslijepodne. Automobili su parkirani i prekriveni snijegom, nema tragova vožnje = jutro. Žičara nije u pokretu = jutro”, samo su neki od odgovora.

CIA je kasnije objavila kako je većina korisnika u njihovoj anketa bila u pravu.

Inače, američka Središnja obavještajna agencija često na Twitteru objavljuje razne mozgalice kojima žele angažirati i zabaviti svoje pratitelje.

Povratak na Net.hr