ŠOK TRANSFORMACIJA

ČEKAJTE, OVO JE ISTA ŽENA? Ekstremnu gotičarku sredili kao tipičnu Instagramušu – reakcija njenog dečka je hit

Bojala se da će imati egzistencijalnu krizu svidi li joj se novi izgled. Pogledajte kako je reagirala kada se ugledala u zrcalu

Žena koja sebe opisuje kao “ekstremnu gotičarku”, pristala je na privremeni makeover te se preobrazila u – barbiku. Promjena je bila toliko radikalna da je čak ni vlastiti dečko i sestra nisu prepoznali.

Vampryn, čije je pravo ime Aryn, kaže da joj treba svaki dan dva i pol sata kako bi bila spremna za izlazak. Nakon što u oči stavi kontaktne leće u boji, nanese kompletnu “žbuku” na lice, doda lažnu krv i obrije obrve, takva izađe među ljude.

Njezin dečko Connor upoznao ju je i zavolio kao gotičarku, a mračnoga izgleda ne odriče se ni na Božić. Objašnjavajući zašto preferira ovaj stil, Aryn je rekla da je “biti normalan dosadno”, pokazujući svoju crnu garderobu, koja uključuje platforme s paucima i ogrlice sa šiljcima.

PRIJE I POSLIJE FOTKE KOJE ĆE VAS ZAPANJITI: Ne, nisu u pitanju rigorozne dijete ni teretane, nego povijesne transformacije

A kako bi izgledala kao Instagram model?

Gostujući u emisiji “Truly’s Transformed”, odlučila je postići radikalnu preobrazbu i to u stilu – Instagram modela. Producentima je prije transformacije u šali rekla kako će imati egzistencijalnu krizu svidi joj li se novi izgled.

YouTube/Truly

No, srećom za nju, kao i za njezine goth fanove, kojih na Instagramu ima više od 50 tisuća, promjena se Aryn nije svidjela i ubrzo se vratila svojemu uobičajenom izgledu.

“Izgledam kao potpuno druga osoba, ne sviđa mi se to. Haljina mi je čak okej, ali ne sviđa mi se boja. Ne sviđaju mi se ni nacrtane obrve”, izjavila je ugledavši se u zrcalu s trendi perikom, šminkom i odjećom.

Sestra i dečko u šoku: ‘Neprepoznatljiva je!’

Kada se takva pojavila pred svojom sestrom i dečkom, njihova je rekacija bila – šok! Gledajući u nevjerici, oboje su priznali kako bi, da ovakvu Aryn sretnu na ulici, vjerojatno prošli pokraj nje, a da je ne bi ni prepoznali.

YouTube/Truly

“Ovo je kao da je Barbie pojela Aryn. Što ste učinili s mojom sestrom?”, uzviknula je gotičarkina sestra, dok je dečko Connor priznao kako je transformacija njegove djevojke nevjerojatna te da je nikad u životu nije vidio s obrvama.

YouTube/Truly

Videoisječak iz emisije postao je hit na društvenim mrežama, a dosad je prikupio gotovo milijun pregleda samo na YouTubeu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr