banner

PROCURILA SNIMKA

[VIDEO] BUNJAC SE SKORO POTUKAO S KOLEGOM IZ ŽIVOG ZIDA; RASPRAVA NA FEJSU: ‘Sramota! Hijene, borite se za jedan stolac’

U vrlo živoj raspravi dvije strane se međusobno optužuju da su uništile svaku nadu

Čelnik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić, danas je na konferenciji za medije izjavio kako je suspendirao Branimira Bunjca.

Razlog je to što Bunjac nije želio prepustiti mjesto u Europskom parlamentu. Sinčić, koji je dobio najviše preferencijalnih glasova, preuzeo mjesto, kako kaže, do parlamentarnih izbora.

U EU PARLAMENT IPAK IDE – SINČIĆ: Za sve su okrivili Bunjca, tvrde da ne želi prepustiti mandat. Suspendirali su ga

Nedugo nakon dramatične presice, Branimir Bunjac samo je objavio status.

Istog trena, u komentarima su počele rasprave između simpatizera Živog zida koji tvrde da je “Bunjac jedini koji valja u toj stranci”,   i onih koji ga smatraju da je iznevjerio predizborni dogovor.  I jedni i drugi optužuju one druge da su se prodali i da nasjedaju medijskim lažima.

“Vi ste meni bili najjača karika Živoga zida”; “,jedini vjerodostojan, čijim riječima sam povjerovala, ostalo je sve demagogija!”, “Bunjac nadam se da nisi kukolj u žitu Živog zida”, ” Sramota hijene boritre se za jedan je*eni stolac i vi cete spasiti drzavu”, samo su neki od komentara.

Bunjac se Vuletiću unio u lice: ‘Nikad nećeš vidjeti Europarlament!’

U međuvremenu je procurila snimka obračuna među članovima Živog zida koju su dobili neposredno nakon presice Ivana Vilibora Sinčića.

Na snimci, za koju se pretpostavlja da je nastala 30. svibnja, može se vidjeti kako Branimir Bunjac viče na Dominika Vuletića, člana Živog zida kojeg je Sinčić na maloprijašnjoj presici proglasio međunarodnim tajnikom. Također, u prostoriji su Sinčić, kao i Tihomir Lukanić. Bunjac se unosi Vuletiću u lice. Vuletić mu više puta ponavlja “Što hoćeš, što hoćeš?”, a Bunjac mu na odlasku poručuje kako nikad neće vidjeti Europarlament. Bunjac Indexu nije htio komentirati snimku, a navodno nije znao ni da je suspendiran.

Video je objavio Telegram:

 

Povratak na Net.hr