EH, SAD...

BUJNA MAŠTA ILI ŽRTVE SUGESTIJE? Roditelji su bijesni jer im ‘plač’ ove lutke zvuči kao žestoki seks

Jedna je Britanka za Božić svojoj djevojčici kupila lutku koja plače, ali se ispostavilo da je zvuk plača koji lutka ispušta… recimo, manje poželjan od očekivanog plača.

Gail Turley (33), koja je lutku Cry Baby Lea kupila za svoju dvogodišnju kći Kaylu, tvrdi da je plač lutke zvuči kao žena u naletu strasti.

“Moja kći ima dvije godine i ta je lutka sve što je željela. Vidjela je lutku na televiziji i od tada stalno ponavlja ‘beba plače'”, kaže Gail, koja ima još petoro dece.

Majka ističe da je lutku kupila preko eBaya.

Gail je prvo htjela provjeriti radi li baterija u lutki, ali se šokirala kada je čula seksi stenjanje, pa zbog toga nije dala lutku kćeri.

Proizvođač lutke, tvrtka Baby Wow. tvrdi da bi igračka trebala vjerno reporoducirati dječji plač.

‘Erotski’ zvuk

Izgleda da Gail nije jedina koja je primijetila da lutka zvuči kao žena usred seksa, jer je, kako navodi, i njena prijateljica kupila istu lutku, ali je njezin muž vratio igračku baš zbog zvukova koje ispušta.

“Zvuči erotski, to je jedini način na koji mogu opsiati taj zvuk”, kaže Gail. “Na reklami kaže da lutka plače kao beba. Kad vidiš reklamu, obično povjeruješ. Pogotovo kad je riječ o djeci”.

I drugi roditelji su se na stranici Amazona počeli žalili na lutku.

“Zvuči kao razvratna porno zvijezda. Mojoj kćeri se sviđa, ali moj muž i ja smo odvalili”, jedan je od komentara.

“Da beba ispušta zvukove kao ova lutka, bio bih jako zabrinut”, napisao je drugi.

Povratak na Net.hr