NEMA GA SVIJET

BRAVO, KUME, POKLON TI JE ZA PAMĆENJE! Cijela regija bruji o ovom preludom videu sa srpske svadbe

Mladoženja je samo prasnuo u smijeh i počeo ‘tamburati’ u ritmu cajke, dok se mladenka uhvatila za glavu

Video s jedne svadbe, za koji se vjeruje da je nastao u Srbiji, postao je ovih dana viralan na društvenim mrežama, i to zahvaljujući možda najmaštovitijem kumu kojega smo ikad vidjeli – barem ako je suditi prema poklonu koji je donio mladencima.

Od izbora poklona jači je bio samo ulazak kuma u svadbenu salu. Snimka koja je osvanula na Twitteru momentalno je postala hit u cijeloj regiji, izazivajući silne šaljive komentare. Da, kum je, naime, ušetao s golemim bojlerom na ramenu!

BIZARNA SNIMKA IZ SRBIJE: Žena potpuno gola došla do štanda i kupila lubenicu; Prodavač nije ni trepnuo: ‘Mogu li te zagrliti?’

Reakcije su različite

Mladoženja je samo prasnuo u smijeh i počeo “tamburati” po bojleru u ritmu cajke, dok se mladenka uhvatila za glavu. “A od kuma bojler”, piše uz hit snimku, a reakcija tviteraša nikad nisu bile ovoliko različite.

“Malo li je?”, “Nije mogao Ferrari staviti na rame”, “Fala ti, kumeee… Sad konačno da se plaknemo ko ljudi”, “Još samo da popnu nekog da zapleše na bojleru i kraj”, šale se neki od njih.

Iako je snimka mnoge oduševila i nasmijala, ne dijele baš svi isto mišljenje. Neki su poručili kako “fora uopće nije smiješna”, dok su neki kumu zamjerili “bijele čarape na crne cipele”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr