UZNEMIRUJUĆE

[VIDEO] ŽENA U PILETINI PRONAŠLA NEŠTO ZAISTA ODVRATNO: Snimila video i objavila o kojem se restoranu radi; ‘Ima nožice i lice…’

Žena iz Ohija je pronašla neugodno iznenađenje u porciji iz japanskog restorana.

Jedna je žena bila apsolutno zgranuta kad je pronašla nešto za što tvrdi da je mrtvo mladunče štakora skuhano u svojem obroku s piletinom. Deyanira Cortes objavila je video na Facebooku u kojem je prikazana mrtva životinja pomiješana s rezancima.

U snimci, ona podiže “štakora” svojom vilicom i pokazuje ljudima “malu nožicu i lice”, govoreći kako je to odvratno.

Deyanira kaže da želi da ljudi podijele video kao upozorenje da ne uzimaju “hranu za ponijeti”. Tvrdi da je kupila hranu u restoranu Yihi Japan u trgovačkom centru Polaris Fashion Place u Columbusu, navodi Mirror.

Restoran je zatvoren

Nakon pritužbi o štakoru u hrani, restoran je zatvorila zdravstvena inspekcija. Iako nisu pronašli glodavce, istražitelji su pronašli druge razloge koji su uzrokovali zatvaranje, uključujući žohare, navodi se u izvješću.

U javnom postu na Facebooku, Deyanira je napisala: “Molim vas ne kupujte od Yihi Japana koji je unutar Polaris Malla. Kupila sam pileći teriyaki i dobila sam kuhani fetus štakora. To je odvratno. Molim vas, podijelite tako da nitko više odavdene kupuje i da izbjegnemo da se netko razboli.”

Gnjusni video možete pogledati na vlastitu odgovornost.

Povratak na Net.hr