VIDEO: Veću bebu sigurno niste vidjeli

Njegovo ime je Stanley Thornton i on je sigurno jedna od najvećih beba na svijetu. Pritom ima nepravednu prednost jer ima 31 godinu, a bivanje bebom mu je opsesija.

Sve je počelo još prije 11 godina kada je kao 20-godišnjak shvatio da mu pretvaranje da je beba stres svakodnevnog života čini podnošljivijim. U međuvremenu je stan preuredio kako bi što više vremena mogao provoditi igrajući se da je beba, pa tako ima brojne igračke, omiljenu dudu, krevetac pa čak i ‘mamu’ koja brine za njega.

Stanley shvaća da ima specijal-201104070347004-freak show, ali ne vidi ništa loše u tome s obzirom da mu pomaže u nošenju s traumama iz djetinjstva kada je bio zlostavljan.

Kako bi pomogao svima koji imaju sličnu opsesiju, otvorio je i stranicu na kojoj ljudi mogu razmjenjivati iskustva i pronaći osobe koje će im glumiti majke.

Također objašnjava da ovakvo ponašanje nije nikakav fetiš i nema veze sa seksom već pruža jedinstveni osjećaj sigurnosti i sreće koji mu nedostaje u životu.

U svojem ‘dječjem carstvu’ provodi i do osam sati dnevno, a kako to izgleda pogledajte u videu:

http://static.discoverymedia.com/videos/components/tlc/410e77faf7d98b92bb4ca3d075ddfada5c0c2cf1/snag-it-player.html?auto=no

Povratak na Net.hr