VIDEO: Sport budućnosti izgleda najzabavnije ikad!

Autor ovog inovativnog sporta je Rick Platt, koji je toliko uvjeren da je upravo ova igra sport budućnosti, te je odlučio u njega investirati milijune dolara i izgraditi dvorane specijalizirane za taj sport. Radi se o, svima nam poznatom, graničaru, no ova verzija se igra na trampolinu!

Rick Platt čak je i organizirao prvo veliko natjecanje u graničaru na trampolinu u Los Angelesu, gdje će se natjecati 21 momčad iz Kanade i SAD-a za nagradu od 25. 000 dolara, što bi također moglo označavati i početak popularizacije ovakvog sporta.

Kao što ćete moći vidjeti u videu, za ovaj sport morate biti u vrhunskoj fizičkoj kondiciji, te vrlo spretni i okretljivi. No, igrači kažu da je ovaj sport većinom misaoni, pošto je važno cijelo vrijeme razmišljati i predvidjeti poteze protivnika.

Iako već postoje sportovi na trampolinu, poput košarke i odbojke, ‘graničar’ na trampolinu izgleda najuzbudljivije do sad. Kako točno to izgleda, svakako pogledajte u videu! Tko zna, možda ćemo uskoro za rekreaciju moći vježbati ovaj sport u kvartovskim dvoranama ili pak, gledati utakmice ovog sporta na TV-u. Ne bismo se bunili, izgleda jako kul!

Povratak na Net.hr