VIDEO: Potukli se uživo na TV, na opće zgražanje

Kada se političari potuku, to je obično zato što su jako strastveni oko onoga za što se bore. Ili su nekulturni, nemaju argumente, a imaju napuhani ego. Druga od te dvije verzije je vjerojatno bliža istini.

Na žalost, političari su slični u cijelom svijetu pa tako svugdje ima onih koji umjesto argumenata i rasprave biraju uvrede i tučnjavu. Neke od njih vam i prenosimo.

Jordan
Političari u Jordanu toliko su angažirani oko stvari za koje se bore da na debatu nose čak i vatreno oružje kojim se ne ustručavaju zaprijetiti kada im ponestane argumenata:


Libanon
Ako atmosfera u studiju uzavrije, uvijek postoji čaša vode kojom se može rashladiti. Na žalost, neki vodu potroše kako bi rashladili protivnike, a to onda može prerasti u pravi incident:

Pakistan
Nekada je atmosfera toliko uzavrela da i čaše pucaju pod silnim pritiskom:

Indija
Kada posjednete strastvene studentske vođe sa suprotstavljenim stajalištima jednog pored drugog, to će ili uroditi kvalitetnom raspravom ili potpunim kaosom. Kaos izgleda ovako:

Grčka
Tučnjave među političarima istog spola nekako se podrazumijevaju, no zato je tu uvijek kolijevka demokracije da prodrma ustaljene norme. U grčkoj emisiji, ultradesničar se obrušio na dvije žene i to tako da je jednu polio vodom, a drugu ispljuskao:

Rusija
Da ne bi bilo da se samo političari tuku po televizijskim studijima, evo i ruske emisije u kojoj je gostovalo nekoliko milijardera, od kojih se posebno istaknuo šarmantni medijski magnat Alexander Lebedev koji je kolegu milijardera udario šakom u glavu nakon što je ovaj izrazio želju da to učini njemu. Napad je najbolja obrana?

Povratak na Net.hr