VIDEO: Jeste li čuli za ovakav poremećaj?

Svi poznajemo neke ljude koji imaju čudan ukus u hrani. Neki vole miješati slatko sa slanim, a neki spajaju nespojive namirnice. Ali sigurno ne znate nikoga tko uživa jesti – spužve i sapune.

Ona jede ono što ostatak svijeta koristi za osobnu higijenu. Zbog poremećaja u prehrani zvanog Pika, Kerry Trebilcock ne zadovoljava se hranom. Ona uživa u ‘delicijama’ poput spužva i organsko napravljenih sapuna.

Ova neobična dijeta za Kerry je počela 2008. godine nakon što je imala problema s parazitskim glistama. Tvrdi kako je počela dobivati snažnu potrebu za nehranjivim tvarima i to spužvama i sapunima. Prvog tjedna pojela je devet spužvi i preko kilogram organskog sapuna.

Iako nama nezamislivo, Kerry zaista uživa u takvoj ‘hrani’. Najviše voli sapun od limete i limuna, a za ‘brzi zalogaj’ kada je vani, sa sobom nosi posudu s roštiljskim umakom i komadićima spužve.

Naravno, takva specijal-201201270582004-Slike za Facebook prehrana donijela joj je mnogo problema – od probavnih smetnji do grčeva u želucu.

Kerry se već dvije godine liječi te tvrdi kako joj terapija pomaže, ali još uvijek svaki objed ‘začini’ s nekoliko žlica sapuna i kockicom spužve.

http://embed.5min.com/517285952/

Bizarre Disorder Causes Woman to Eat 4,000 Sponges

Povratak na Net.hr