S ovim gaćama niti jedan prdac više neće smrdjeti!

Zahvaljujući japanskom znanstveniku Hirokiju Ohgeu, više nas neće biti sram ispuštati plinove u javnosti. Hiroki je iskoristio sva postojeća znanja o materijalu koji upija mirise, te ga unaprijedio i stvorio najučinkovitiji materijal koji ‘ubija’ sve moguće miomirise.

Hiroki Ohge radi za specijal-201201270582004-Japanci tvrtku Inodore, koja, čini se, napokon ima ‘prave gaće protiv prdaca’, nakon niza pokušaja drugih proizvođača.

Materijal koji koriste u proizvodnji ovih jedinstvenih gaća je keramika koja je razbijena na nanočestice. Prije toga proizvođači su koristili ugljen i ugljik kao ‘ubojice’ smrada, no keramika se pokazala najučinkovitijom.

U reklamama Inodor tvrdi da njihov materijal upija bilo kakav smrad, uključujući onaj s nogu, ispod ruku, ‘starački’ smrad i, naravno, smrad prdca.

Jedan kupac tvrdi da je ‘efekt dezodoransa’ nevjerojatan i da se apsolutno ništa ne osjeti! Zamislite samo! Da imate ove gaće, biste li si dali oduška i prdili do mile volje u javnom prijevozu ili na bilo kojem javnom mjestu? Jedino se treba ‘istrenirati’ u glasnoći jer smrad više nije problem!

Povratak na Net.hr