VLADAO JE KAOS

ODSTUPI, NEČASTIVI! Prijenosni zahodi oživjeli na ulicama Moskve, pa proganjali pješake koji su izbezumljeno bježali

Video incidenta postao je viralan, a duhovitih komentara nije nedostajalo. “Čak i zahodi bježe od krvava režima”, napisao je jedan korisnik Twittera.

Snažna ljetna oluja pogodila je Moskvu i u tome nema ništa smiješno. Naprotiv, vladao je priličan kaos na ulicama, ali u tom kaosu podivljali su i prijenosni zahodi koji su bili postavljeni uz cestu. U jednom trenutku, pješaci više nisu bili sigurni bježe li od pobješnjele oluje ili još bjesnijih plavih zahoda. Ali, nema u ovoj priči ništa nadnaravno, već postoji suvislo objašnjenje – snažan je vjetar, naime, gurao prijenosne toalete preko kišnih pločnika.

OVAJ ČOVJEK STVARNO NEMA SREĆE: Već drugi put u pet mjeseci otrovni pauk ga ugrizao za penis

Video incidenta postao je viralan, a duhovitih komentara nije nedostajalo. “Čak i zahodi bježe od krvava režima”, napisao je jedan korisnik Twittera, referirajući se na rusku Vladu pod vodstvom Vladimira Putina.

 

Cjelokupna je situacija neke podsjetila na sadržaj znanstvenofantastične serije “Doktor Who”, u kojoj doktor koji izgleda kao izvanzemaljac istražuje svemir u plavoj policijskoj kutiji koja je zapravo vremenski stroj, piše Huffington Post.

 

Povratak na Net.hr