Najzanimljiviji bordeli na svijetu

Vjerojatno već i ptice na grani znaju da se prostituciju naziva ‘najstarijim zanatom na svijetu’. Unatoč tome, u većini zemalja svijeta još uvijek je protuzakonita i osuđivana, a ćudoređe živi još jedan dan. Ili?

S obzirom na broj bordela za sve ukuse koji se nalaze diljem svijeta, nekako baš ne vjerujemo da se ova ‘pošast’ može obuzdati. A čak kada bi se i stalo na kraj prostituciji, seks bi još uvijek opstao kao valuta, ma koliko mi šutjeli o tome. No, dok čekamo da se ljudski rod napokon pomiri sa svojom seksualnošću, prenosimo vam pregled nekih od najzanimljivijih svjetskih bordela.

Velika sestra

Ovaj vrlo posebni bordel nalazi se u Češkoj, a u njemu će vas ljubazno osoblje poslužiti – posve besplatno. Jedini je uvjet da pristanete da vaše dogodovštine snime i raspačavaju putem interneta te satelitske i kabelske televizije. Ovaj je bordel tako idealan za sve voajere, ali i sve one koji uživaju da ih drugi gledaju. Naravno, ‘usluge’ su povoljnije za one koji vole pokazati malo mesa. Kako to i inače biva.

Pohotne izvanzemaljke

U Las Vegasu uskoro se otvara bordel koji će se baviti vrlo specifičnim ukusom. Naime, bit će tematski određen tajanstvenim Područjem 51, a u njemu će klijenti moći uživati u igricama s djevojkama maskiranim u bilo koju vrstu izvanzemaljskog života. Svaka djevojka dolazit će ‘upakirana’ za svojeg klijenta, a Dennis Hof, čovjek s idejom iza ovog bordela, nada se da će privući obožavatelje SF-a. Nadamo se da su djevojke koje će morati naučiti klingonski spremne na kritike vrlo zahtjevne publike.

Nana Entertainment Plaza

Ovo vrlo posebno mjesto u Bangkoku dom je preko 40 barova u kojima ima obilje striptiza, plesa i sličnih izvora zabave, ali ističe se po tome što sve djevojke same ugovaraju cijenu s uvaženim korisnicima usluga. Ovo je jedan od rijetkih primjera pružanja seksualnih usluga bez posredništva, a pretpostavljamo da se uz malo truda može ugovoriti i cijena koja će biti na obostrano zadovoljstvo.

Star Wars

Za sve ljubitelje vrlo specifične tematske zabave, tu je i noćni klub u Los Angelesu koji , između ostalog, nudi i redoviti nastup djevojaka odjevenih u likove iz Star Warsa. Naravno, djevojke nisu baš dugo odjevene, ali znate na što mislimo. Osim princeze Leie, najomiljeniji lik publike je imperijski jurišnik. I Chewbacca. Hehe, to bi bilo… zanimljivo.

Najotmjeniji bordel na svijetu?

Mustang Ranch je legalni bordel koji se nalazi u Renu u Nevadi. Da, dobro ste čuli, prostitucija je legalna u Nevadi. Nevadi. Ok, sad kada smo ustanovili ovu savršenu podudarnost, vrijeme je da se posvetimo Mustang Ranchu. Ambiciozni vlasnici tvrde kako ovaj bordel žele učiniti najotmjenijim na svijetu, a u tome već ide u prilog što izgleda poput luksuznog hotela. Još jedna zanimljivost jest da je boravak tamo potpuno besplatan, ali klijenti moraju plaćati djevojku koja je non-stop uz njih dok su tamo. Bez obzira na to je li posjetitelj usamljeni muškarac, bračni par na zlatnom piru ili treća opcija koja nam sada ne pada na pamet jer smo se sjetili da bi bilo krajnje zanimljivo da netko slučajno zaluta u ‘hotel’.

Siletto

Ovaj luksuzni australski bordel nalazi se u Sydneyu, a svojim gostima nudi višemetarske vodopade i profinjeno uređene sobe najrazličitijih tema. Samo neke od tema su James Bond, Kama Sutra, Betty Boob i Rimske orgije. U ovoj posljednjoj sobi nalazi se i velika kupelj, a nismo sigurni za koliko je točno ljudi namijenjena. Možda funkcionira poput one jedne sobe na grupnim putovanjima u kojoj se na kraju svi okupe jer je tamo najbolja atmosfera?

Mobilni bordel

Prostitucija nije protuzakonita u Francuskoj, ali protuzakonito je svodništvo i neke srodne aktivnosti. Među ilegalne radnje ubraja se i vođenje bordela, a s obzirom da ljudska domišljatost ne poznaje granice kada se radi o seksa i zaradi, takvi zakoni urodili su ‘bordelima na kotačima’. Naime, uz prometnice se mogu naći bijeli kombiji koji funkcioniraju kao mobilne stanice za… servisiranje, je l’. Ako su vrata otvorena, znači da je prostitutka spremna za posao, a ako su vrata zatvorena, a kombi se giba iako je na mjestu, znači da sreću trebate okušati malo kasnije. Ili u susjednom vozilu.

Kuća strasti

Ovaj berlinski bordel nedavno se ekološki osvijestio i pružio poseban popust gostima koji su dolazili biciklom ili se koristili sredstvima javnog prijevoza. Osim što su tako doskočili ekonomskoj krizi i zagađenju, pomogli su i u rješavanju prenapučenih parkirališta u blizini bordela. Ova im je poslovna strategija urodila plodom jer vlasnici tvrde da od početka akcije svaki tjedan dobe prosječno 3 do 4 nova klijenta. Uvijek smo se pitali zašto je bicikliranje do Berlina tako popularno…

Pascha

Najveći bordel u Europi nalazi se u Njemačkoj i dom je oko 120 prostitutki čije uslužne djelatnosti koristi preko 1.000 klijenata dnevno. Bordel ima 12 katova na kojima prostitutke iznajmljuju sobe. Neke žive tamo dok druge iznajmljuju sobe samo za posao. Klijenti mogu šetati bordelom i razgledavati, a ulazak u sobu naplaćuje se 5 eura. Po ulasku u sobu cijenu usluga ugovaraju direktno s prostitutkom, a ona zadržava sav novac. Djevojke u bordelu službeno nemaju svodnike, a dužne su plaćati jedino porez i sobe. U sklopu Pasche nalaze se i barovi i striptiz klubovi, a postoje i posebni katovi za seksualne usluge po posebno povoljnim cijenama te poseban kat za transseksualce.

Povratak na Net.hr