BIZARNA PLJAČKA, REKLO BI SE KAO IZ PORNIĆA: / Srbin upao na benzinsku i tražio novac, a onda ga je misteriozna žena - oralno zadovoljila

Image

Razbojnik je zapovjedio djelatniku benzinske postaje u blizini Bratislave da otvori sef kada se pojavila misteriozna žena te ga oralno zadovoljavala do dolaska policije

29.1.2021.
14:51
Play logo

Nevjerojatan i neuspješan pokušaj razbojstva dogodio se na benzinskoj postaji u blizini Bratislave. Postaja je bila meta 24-godišnjeg Srbina koji je od djelatnika najprije zatražio novac, a zatim ga pretukao. Uzeo je sav novac iz blagajne i zaputio se prema stražnjem dijelu postaje, gdje je drugom zaposleniku naredio da otvori sef.

Play logo

U tom se trenutku pojavila misteriozna žena, navodno 36-godišnja Čehinja, koja se odmah "bacila u akciju". Počela je oralno zadovoljavati razbojnika i tako ga dekoncentrirala i spriječila njegov bijeg, piše Daily Mail. U međuvremenu je netko od zaposlenika uspio pozvati policiju, koja je 24-godišnjeg Srbina zatekla na mjestu događaja. Pošto se opirao uhićenju, policajci su upotrijebili silu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikome nije jasno kako je došlo do scenarija iz porno-filmova. Policija istražuje ovu, ali i sve druge okolnosti neuspjele pljačke, dok je uhićeni Srbin u pritvoru.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo