banner

VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

BISER NA KRUŽNOM TOKU U HRVATSKOJ: Ovoliko lud prekršaj ne viđa se baš svaki dan, pa što je liku bilo u glavi?!

Vrijedan podsjetnik da na cesti morate paziti, ne samo na svoje, već i na poteze drugih sudionika u prometu

Hrvati su poprilično nonšalantna nacija kada je riječ o uvažavanju prometnih pravila i ponašanja za volanom. Gotovo svakodnevno svjedočimo suludim odlukama vozača u prometu. One bizarnije često završe na društvenim mrežama kao podsjetnik da se takve stvari NE rade.

Jedna takva zaokupila je pozornost korisnika Facebooka nakon što je jučer objavljena na stranici Prometne zgode i nezgode. “Što reći na ovaj biser?!”, stoji u opisu prometnoga prekršaja u koji bi, da nije snimljen, bilo teško povjerovati.

Čovjeku se baš jako žurilo

Na snimci je prikazan kružni tok na jednoj prometnici u Lijepoj Našoj, u koji se bijeli kombi uredno uključio – sve po propisima. Iza njega je vozio osobni automobil, kojemu se očito jako žurilo da izađe na posljednjem izlazu pa si je odlučio skratiti krug i jednostavno odmah skrenuti – lijevo.

Facebook

PAS IZ SRBIJE KOJI VOZI TRAKTOR NOVA JE SENZACIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: ‘Ima bolji životopis od mene’

Sreća njegova što nitko nije naišao iz suprotnoga smjera, ali zamislite samo da se u kružnome toku ovaj “majstor” susreo s onim kombijem s početka priče. Bilo kako bilo, ova snimka, koja ovako sa strane možda djeluje smiješno, neka vam bude podsjetnik da na cesti morate paziti, ne samo na svoje, već i na poteze drugih sudionika u prometu.

Facebook

Jedni bjesne, drugi se sprdaju

U komentarima ispod objave nanizale su različite reakcije. Dok jedni pozivaju da se dotičnomu vozaču smjesta oduzme vozačka dozvola, a drugi idu i korak dalje te ga žele vidjeti u zatvoru, treće je ovaj tragikomičan prizor inspirirao na uistinu kreativne dosjetke.

“Dižu most u Tisnom za pet minuta pa mora stići preko”, “Ajd’ ća, odo’ ja prečicom”, “Komad matuna ovaj ima u glavi, a ne mozak”, “Potez zavaravanje protivnika”, “Snima video za ‘Pun gas'”, šale se korisnici koji su u svemu vidjeli humorističnu stranu.

Povratak na Net.hr