HRABRA JE, NEMA ŠTO

AMERIKANKA EKSALA POLA ČAŠE RAKIJE, A SUPRUG SRBIN UMIRAO OD SMIJEHA: Urnebesnu reakciju pogledalo je više od 300.000 ljudi

Amerikanka je kušala i ocijenila tradicionalna balkanska jela poput gibanice, pljeskavice, ćevapa i šopske salate

Srbin Vladimir i Amerikanka Mea u braku su već neko vrijeme. Zgode iz njihovog života na YouTubeu prati više od 35.000 pretplatnika, a nedavno su snimili video u kojem je Mea isprobala neka tradicionalna balkanska jela i koji dosad ima više od 300.000 pregleda.

Ocijenila je tako okus ćevapa, pljeskavice, gibanice, šopske salate, Jaffa torte, ajvara, ali i rakije. Iako je sarma njezino omiljeno balkansko jelo, nisu ju uspjeli pronaći za potrebe snimanja videa.

SRBIN KOJI ČITA MJESECE U GODINI NA HRVATSKOM POSTAO HIT: Uspio je izdržati do veljače prije nego je prasnuo u smijeh

Najviše su joj se svidjeli pljeskavica, gibanica i šopska salata, dok nije bila pretjerano oduševljena ćevapima i ajvarom.

No, najzanimljiviji dio došao je pred kraj kada je Vladimir Mei dao cijelu čašu rakije da ju popije naiskap. Nakon podužeg oklijevanja to je i učinila, a njena reakcija oduševila je ekipu u komentarima.

“Snajka dere rakiju kao da brata ženi”, “To snajka! Zbog junačkog eksiranja te rakije oprošteno ti je što ne voliš ajvar”, “Kraljica popila pola čaše rakije, ja bi se izvrnula nakon dva gutljaja”, “Jadna Mea”, “Nisi normalan, hoćeš ubiti ženu s tom rakijom”, samo su neke od reakcija na video.

Povratak na Net.hr