BRBLJAVA DJEVOJČICA

‘OVO JE DONJE RUBLJE MOJE MAME’: Kći (6) pokazala cijeloj školi kakve tangice joj nosi majka, jadna žena je propala u zemlju

Osramoćena mama na društvenim mrežama je napisala da traži novu školu za svoju kćer

Jedna mama htjela je propasti u zemlju od srama nakon što joj je šestogodišnja kći prepričala svoj zanimljivi dan u školi. Naime, ispostavilo se da su joj mamine tangice zapele za čičak na tenisicama. No, nije stalo samo na tome jer se djevojčica pobrinula da svi u školi čuju za taj incident.

Osramoćena majka snimila je govor svoje kćeri u automobilu nakon što ju je pokupila iz škole.

OVU CURU SU ZAMALO UBILE – TANGE: ‘Mama mi je pregledala guzu i odmah me odvezla na Hitnu. Završila sam na operaciji…’

“Hodala sam prema kabinetu i prolazila sam pokraj učiteljice koja mi je rekla: ‘Dušo, nešto ti je na tenisici’. Nakon toga sam otišla do ravnateljice i rekla joj: ‘Ovo je donje rublje moje mame, kuća joj je neuredna’. Ona mi je rekla da gaćice stavim u džep, a onda sam došla na nastavu i rekla: ‘Ovo mi je bilo na tenisici jutros’ i svima sam ih pokazala. Onda mi je učiteljica rekla da spremim gaćice u ruksak”, ispričala je djevojčica.

Majka je snimala svoju reakciju koja je bila na granici između smijeha i plača. “Trenutno tražim novu školu za svoju šestogodišnju kćer”, napisala je u opisu videa koji je postao viralni hit na TikToku.

@gracienoe

Currently looking for a new school for my 6 year old. #whyshedomelikethat #foryoupage #sendhelp

♬ original sound – Gracie Noe

Jedna komentatorica postavila joj je važno pitanje – jesu li tangice bile čiste? “Bile su nenošene, hvala Bogu”, odgovorila joj je autorica videa.

FRAJERI MASOVNO KUPUJU OVE GAĆICE SVOJIM ŽENAMA: Pogledajte malo bolje, pa koja žena bi to ikad nosila?!

“Ok, moram zapisati – ne kupuj tenisice s čičkom djeci”, “‘Naša kuća je neuredna’, kakva kraljica”, “Prošla si kroz pet stadija tuge u videu”, “Baš je morala reći da vam je kuća neuredna”, “Bacam sve dječje tenisice na čičak”, “Djeca uvijek cinkaju”, samo su neki od komentara na TikToku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr