KRITIKE U KOMENTARIMA

AKO DO SAD NISTE RAZVILI ‘TRUST ISSUES’, ČESTITAMO, SAD ĆETE: Tip pokazao kako je lako zamaskirati Tinder u neku drugu aplikaciju

Mladić je pokazao koliko je lako ‘prerušiti’ jednu aplikaciju u drugu, no ekipa u komentarima zamjerila mu je što podržava sumnjivo ponašanje

Korisnik TikToka otkrio je kako se na iPhoneu može “prerušiti” ikona aplikacije da izgleda kao sasvim druga. Iako se radi o korisnom triku, mnogi su mu brzo pronašli manu, a video je pregledan više od dva milijuna puta.

Sve počinje na ‘Shortcutu’. Kliknite na plus u gornjem desnom kutu i pritisnite ‘Add Action’. Zatim potražite ‘Search App’ i skrolajte kroz aplikacije dok ne pronađete onu koju želite “prerušiti”.

Pritisnite tri točkice u gornjem desnom kutu i dodajte aplikaciju na početni zaslon s različitim imenom i logom. Primjerice, korisnik je zamaskirao Tinder kao aplikaciju za vremensku prognozu.

UHVAĆEN NA DJELU: Cura snimila što je radio dečko s kojim je bila na spoju; njegov bezobrazluk zgrozio je tisuće ljudi

Očekivano, video je izazvao lavinu komentara, a neki su ga napali jer bi ovaj trik mogli zloupotrijebiti preljubnici.

@kaansanity

Woah 😳🔥 #iphonetrick #iphonetricks #iphonetips #fyp #LearnOnTikTok #TikTokPartner

♬ original sound – aakaanksh

“Ok, sad ću morati klikati na sve aplikacije svog dečka”, našalila se jedna korisnica.

POKAZALA HOROR PORUKU OD NEKOG LIKA S TINDERA: Neke bi na njenom mjestu plakale, ona ispala totalna kraljica

“Super mi je što je koristio Tinder kao primjer”, “Sve će biti u redu dok vlasnik mobitela ne želi provjeriti prognozu pa završi na Tinderu”, “Ovo bi moglo loše završiti”, “Zašto učiš pokvarene ljude da budu još pokvareniji?”, “Više nikome ne vjerujem”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr